8 αρνητικές επιπτώσεις που έχει η έλλειψη SΕX για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η 3η θα σας τρομοκρατήσει!

h1-810x424

Η σημασία μιας υγιούς και τακτικής σeξουαλικής ζωής συχνά υποτιμάται. Σας παρουσιάζουμε 8 λόγους που θα σας πείσουν να μην αγνοείτε την εpωτική σας ζωή. Να τι συμβαίνει όταν σταματάτε να κάνετε σeξ: 


1. Αρρωσταίνετε πιο συχνά

Αν δεν κάνετε σeξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ανοσοποιητικό σας γίνεται πιο αδύναμο. Τα μικρόβια εξαπλώνονται πιο εύκολα στο σώμα σας και μπορείτε να κολλήσετε πιο εύκολα ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη. Έτσι, κάνοντας περισσότερο σeξ, αποφεύγετε να αρρωστήσετε.

1

2. Τα επίπεδα του άγχους αυξάνονται

Το σeξ είναι ένας σπουδαίος τρόπος να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους. Το τακτικό σeξ μειώνει την ποσότητα των ορμονών του άγχους και σας κάνει να νιώθετε πιο χαλαροί στην καθημερινότητά σας. Χωρίς αυτή τη σημαντική ισορροπία, μπορεί να γίνετε μια κινητή βόμβα, έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή!

2

3. Είναι πιο δύσκολο για τους άντρες να έχουν στύση

Αν δεν κάνετε συχνά σeξ, γίνεται δύσκολο για πολλούς άντρες να αποκτήσουν στύση. Οι άντρες μπορεί να έχουν προβλήματα στύσης, αλλά και για τις γυναίκες να πετύχουν οργασμό.

3

4. Τα όνειρά σας αλλάζουν

Κάποια άτομα ξαφνικά παρατηρούν ότι έχουν παράξενα όνειρα όταν έχουν κάνουν σπάνια σeξ. Μπορεί να βλέπουν σeξουαλικά όνειρα ή να έχουν οργασμούς στον ύπνο τους.

4

5. Με την πάροδο του χρόνου χάνετε την επιθυμία για σeξ

Αν ο οργανισμός σας παρατηρήσει ότι έχετε παρατεταμένη αποχή από το σeξ, τότε μειώνετε η παραγωγή σeξουαλικών ορμονών, και κατά συνέπεια, η λίμπιντο πέφτει.

5

6. Θα νιώσετε απομακρυσμένοι από τον σύντροφό σας

Όταν ένα ζευγάρι σπάνια έχει εpωτικές επαφές, τότε αυτό έχει αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Μπορεί να νιώσετε αισθήματα αβεβαιότητας που σχετίζονται με τον σύντροφό σας και άλλα άτομα θα σας φανούν πιο ελκυστικά.

6

7. Μειώνει τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι η αυτοεκτίμηση του ατόμου μειώνεται, όταν το άτομο δεν νιώθει εpωτική επιθυμία, νιώθει αισθήματα λύπης και στεναχώριας, ακόμα και κατάθλιψης. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό σeξ βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.

7

8. Αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου

Για τους άντρες, αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, όταν δεν κάνουν σeξ για μεγάλες χρονικές περιόδους.

8

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...