Μπήκε μέσα κρατώντας ένα ΑΚ-47 και Φώναξε “Ληστεία”. Δείτε την Αντίδραση της Πωλήτριας που κάνει τον Γύρο του διαδικτύου!

Μερικές φορές το μόνο που θέλετε είναι να καθίσετε και να χαλαρώσετε με ένα ποτό, αλλά πολλοί δεν είναι σε θέση να μπορούν να αγοράσουν ένα. Προφανώς αυτό συνέβη με τον άντρα στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά αντί να φερθεί σαν ένα φυσιολογικό άτομο και είτε να εργαστεί για χρήματα ή να ζητήσει δανεικά από έναν φίλο, αποφάσισε να κάνει ληστεία με αυτόματο όπλο!

Διαφ.
Loading...

Η πωλήτρια φαίνεται να είναι μια γυναίκα μέσης ηλικίας, αλλά προφανώς αυτό δεν σημαίνει ότι θα φοβηθεί. Όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον ληστή, κατάλαβε τη μπλόφα του και άρχισε να παλεύει για να του πάρει το όπλο. Αν και δυστυχώς, δεν ήταν σε θέση να τον κερδίσει, ο άντρας δεν θέλησε να την σκοτώσει, απλά πήρε μία μπύρα και έφυγε.

Τι μπορεί να ωθήσει κάποιον σε κάτι τέτοιο είναι άξιο απορίας. Ίσως ο αλκοολισμός, αλλά δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό από ένα βίντεο. Ευτυχώς η γυναίκα γλύτωσε μόνο με μερικές μελανιές και η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.Credits: Yixes!


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...