Γι’αυτό τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν μιλούν για την σχέση τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ζούμε σε μια εποχή που για κάποιους ανθρώπους έχει μεγαλύτερη σημασία το στάτους στα κοινωνικά δίκτυα από την κατάστασή τους στην πραγματικότητα. Αξιολογούμε την ζωή κάποιου με βάση τις φωτογραφίες τους Facebook και αυτά που γράφουν για τον εαυτό τους. Και πολύ συχνά κάνουμε λάθος στις κρίσεις μας.

Loading...
Διαφ.

Δείτε παρακάτω, γιατί τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν μιλούν για την σχέση τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Όταν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι στην σχέση τους, ζουν στο εδώ και το τώρα.

1

© unsplash

Αν όλα πάνε καλά στην ζωή ενός ανθρώπου, δεν έχει χρόνο να σπαταλήσει ανεβάζοντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, για να αποδείξει στους άλλους, ότι περνάει καλά. Δεν είναι, ότι δεν ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα, απλά όταν είναι ευτυχισμένοι δεν αφήνουν τίποτα να τους αποσπάσει την προσοχή από αυτό.

Κάθε ζευγάρι που κοινοποιεί τα προβλήματά του στα κοινωνικά δίκτυα, δεν κερδίζει τίποτα από αυτά.

2

© unsplash

Το να αποκαλύπτεις σε όλον τον κόσμο τα προβλήματα της σχέσης σου δεν ωφελεί σε τίποτα. Μόνο περισσότερα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Η πραγματική ευτυχία πηγάζει από το να είσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση με κάποιον που αγαπάς.

3

© Ivan Troyanovsky

Η πραγματική χαρά πηγάζει από το να είσαι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς και όχι από το να δημοσιοποιείς κοινές σας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

4

© Ivan Troyanovsky

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια πραγματική ευτυχισμένη σχέση δεν έχουν την ανάγκη να χρησιμοποιήσουν τον σύντροφό τους για να αποδείξουν στους άλλους, ότι είναι ευτυχισμένοι. Είναι μαζί, επειδή αγαπιούνται και όχι για να αποδείξουν κάτι.

Και το πιο σημαντικό πράγμα…

5

© Ivan Troyanovsky

Έρευνες έχουν δείξει, ότι αυτοί που δεν χρησιμοποιούν κοινωνικά δίκτυα είναι γενικότερα περισσότερο ευτυχισμένοι από εκείνους που τα χρησιμοποιούν συνεχώς, επειδή δεν μπαίνουν στην διαδικασία να συγκρίνουν την ζωή τους με εκείνη των συναδέλφων και των φίλων τους. Πολλές φορές, ξεχνάμε ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η κατάσταση στην πραγματική μας ζωή και όχι η δημοτικότητά μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: businessinsider.com

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...