Οι διαβάσεις στη Μαδρίτη έγιναν χρωματιστές για καλό σκοπό


Το βαρετό μπορεί να γίνει διασκεδαστικό και ο Christo Guelov ξέρει πως να το κάνει αυτό μιας και επιλέγει το χρώμα σε πολλές εκθέσεις του με τελευταίο του πόνημα τις διαβάσεις της Μαδρίτης οι οποίες πλέον είναι πολύχρωμες και με διάφορα σχέδια.

Διαφ.
Loading...

Πιο συγκεκριμένα, ο Christo Guelov χρησιμοποιώντας εκθαμβωτικά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια δίνει μια πιο pinup και ζωηρή νότα στους μουντούς και πολυπληθείς δρόμους της πόλης δημιουργώντας μια γέφυρα μεταξύ δύο κόσμων, ενώ σκοπός είναι και να αναπτυχθεί η επίγνωση των πεζών.


Πώς λοιπόν μπορεί ένας τετριμμένος κόσμος να γίνει όμορφος; Με λίγο χρώμα. Και οι συνδυασμοί και οι δυνατότητες άπειρες και ατελείωτες. Γεννημένος στη Βουλγαρία αλλά εγκατεστημένος στη Μαδρίτη, εδώ και 20 χρόνια φανερώνει τη δημιουργική και επαγγελματική του δραστηριότητα ενώνοντας το κλασικό με το σύγχρονο.

Το άνοιγμα των νέων οριζόντων για την ανθρώπινη εμπειρία πάντα αποτελούσε πηγή ενέργειας τόσο στην επιστήμη όσο και στην τέχνη. Το να ορίσεις αυτό που δε βλέπουν πολλοί είναι ο κύριος μηχανισμός της τέχνης. The Urinal, Fountain.

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...