15 Εντυπωσιακές Φωτογραφίες Χορευτών εν κινήσει που αποκαλύπτουν την Μοναδική Χάρη των Κορμιών τους!


Το NYC Dance Project είναι μια πρωτοβουλία σχεδιασμένη για να δείξει τον μαγικό κόσμο του χορού και των χορευτών. Το ίδρυσε ο φωτογράφος μόδας/ομορφιάς Ken Browar και η χορεύτρια/φωτογράφος Deborah Ory. Οι υπέροχες φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω έχουν τραβηχτεί για ένα βιβλίο που ονομάζεται “The Art of Movement” (“H τέχνη της κίνησης”) και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Loading...
Διαφ.

Η έμπνευση για το πρότζεκτ ήρθε όταν ο Ken και η Deborah διακοσμούσαν το δωμάτιο της κόρης τους. Ήθελαν να το γεμίσουν με φωτογραφίες σύγχρονων χορευτών (η κόρη τους είναι επίδοξη μπαλαρίνα), αλλά δεν κατάφεραν να βρουν πολλές και αποφάσισαν να φωτογραφίσουν οι ίδιοι τους χορευτές.

Επικοινώνησαν με έναν κορυφαίο χορευτή από το American Ballet Theatre και ρώτησαν αν μπορούσαν να τον φωτογραφίσουν. Εκείνος συμφώνησε, τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και σύντομα ο Ken και η Deborah είχαν αρκετά αιτήματα για συνεργασία και από άλλα μέλη της κοινότητας χορού της Νέας Υόρκης. Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες παρακάτω.

Το βιβλίο τους θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου…

13

14

15

16

17

18

19

20

21

2223

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

Πώς σας φάνηκαν οι φωτογραφίες που τράβηξαν;

Credit: boredpanda.com


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...