Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε κοινή εμφάνιση εν μέσω φημών για διαζύγιο!

Κοινή δημόσια εμφάνιση, την ώρα που οι φήμες μιλούν για διαζύγιο, έκανε ζευγάρι της…

Loading...
Διαφ.

ελληνικής showbiz, κάνοντας πολλούς να διερωτώνται τι ακριβώς συμβαίνει!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τους τελευταίους μήνες και με αφορμή το ότι σταμάτησα να εμφανίζονται μαζί και να «ανεβάζουν» κοινά ενσταντανέ στα social media, οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Μανίκα και την Έλλη Γελεβεσάκη να περνούν κρίση στο γάμο τους, μετά από τρία χρόνια  έγγαμου βίου και ένα παιδί.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το ζευγάρι, μαζί με το παιδί του, εμφανίστηκε στη βάπτιση της κόρης του Γιώργου Χειμωνέτου και της Εύας Μουρτζάκη, στο Γαλάτσι, βάζοντας «φρένο» σε όσα λέγονται και γράφονται.
Πάντως, όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από λίγες μέρες, η Έλλη έκανε solo εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο, «φουντώνοντας» για ακόμα μία φορά τη φημολογία, ενώ, με ανάρτησή της στο Instagram, άφησε να εννοηθεί πως, ναι μεν υπάρχει κρίση, αλλά γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης.
«Σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο για εμένα και την οικογένεια μου, στην οποία γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει στην πορεία του έγγαμου βίου του, απογοητεύομαι βαθιά όταν βλέπω από δημοσιογράφους να γράφουν ανυπόστατα ψεύδη για την προσωπική μας ζωή και μάλιστα χωρίς καμία συνείδηση για τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα ψεύδη. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλώ όλους τους δημοσιογράφους και τον Τύπο να υποστηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να ασκούν το επάγγελμα τους με ειλικρίνεια, σεβασμό και ευαισθησία, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, του οποίου η οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια προέχει και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να διαταράσσεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...