Βοήθεια! Πώς θα απαλλαγείς από τις πανάδες που εμφανίστηκαν το καλοκαίρι και επιμένουνΔοκίμασε αυτή την εύκολη και αποτελεσματική μάσκα λεύκανσης!

Loading...
Διαφ.


Μια συνταγή με 3 απλά υλικά που ήδη έχεις στο ψυγείο σου.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την πολυήμερη έκθεσή μας στον ήλιο (ακόμα και με αντιηλιακό υψηλής προστασίας) πολλές φορές οι πανάδες εμφανίζονται και είναι πιο έντονες από ποτέ! Είναι λογικό, καθώς το πρόβλημα επιδεινώνεται λόγω της έντονης επαφής μας με τον ήλιο και το φθινόπωρο που το μαύρισμα φεύγει, οι πανάδες δυστυχώς μένουν. Αν και εσύ έχεις έντονες πανάδες στο πρόσωπο, σήμερα σου δείχνουμε μια εύκολη μάσκα λεύκανσης που θα βελτιώσει κατά πολύ το πρόβλημά σου.

Τι θα χρειαστείς:

1. Ένα καρότο

2. 1 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού

3. 1 κρόκο αβγού

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα:

1. Τρίψε το καρότο και ανακάτεψέ το με τον χυμό πορτοκαλιού και τον κρόκο. Βάλε και τα τρία υλικά μέσα στο μπλέντερ.2. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου για 20 λεπτά.

3. Ξέπλυνε με μπόλικο χλιαρό νερό.

4. Βάλε μια ενυδατική κρέμα.

Τip: Οι ειδικοί τονίζουν πως ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τη δημιουργία πανάδων είναι να βάζεις αντηλιακό στο δέρμα σου με υψηλό δείκτη προστασίας όλους τους μήνες του χρόνου. Επίσης τονίζουν, πως οι πανάδες εξαλείφονται πιο εύκολα όταν είναι φρέσκες. Γι”αυτό κάνε όσο πιο συχνά μπορείς τη συγκεκριμένη μάσκα και θα δεις μεγάλη βελτίωση στο δέρμα σου.

πηγη

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...