Νάντια Κοντογεώργη: «Γνωρίζω τη σειρά εκ των έσω και μου άρεσε πολύ»

Νάντια Κοντογεώργη: «Γνωρίζω τη σειρά εκ των έσω και μου άρεσε πολύ»

Η Νάντια Κοντογεώργη θα είναι με τον Γιώργο Χρυσοστόμου το ένα από τα δύο νέα ζευγάρια το οποίο έρχεται να ανανεώσει την επιτυχημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Διαφ.
Loading...

Η ηθοποιός μιλά στο Βήμα για τη σειρά και για το ρόλο της.

Παρακολουθούσατε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» προτού ενταχθείτε στο καστ;«Την έβλεπα και τη ζούσα και από κοντά μάλιστα στις αρχές της. Είμαι πολύ φίλη με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, με την οποία κάναμε μαζί και καμαρίνι, οπότε εκείνη την περίοδο η μία με τη “Μουρμούρα” και η άλλη με το “Παρτάλι” ζούσαμε μαζί τις αγωνίες. Γνωρίζω λοιπόν τη σειρά εκ των έσω και μου άρεσε πολύ».

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το σημαντικότερο στοιχείο επιτυχίας της σειράς είναι το γεγονός ότι ο θεατής ταυτίζεται με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη;«Βλέποντας τα σενάρια και έχοντας ήδη και μια πρώτη αίσθηση από τα γυρίσματα της σειράς και βλέποντας και τον κόσμο γύρω μου με τις ανησυχίες και τους φόβους του νιώθω ότι όλα αποδίδονται πολύ καλά. Με αλήθεια αλλά και με κωμικότητα, πράγμα που είναι ξεκούραστο για τον άλλον. Του δίνει την ευχάριστη νότα του προβληματισμού του και νιώθει ότι δεν είναι μόνος. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα και επίσης ότι υπάρχει και αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης».

Με τον Γιώργο Χρυσοστόμου είστε το νέο ζευγάρι της σειράς. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας;«Είναι ένα πολύ νέο ζευγάρι το οποίο αποκτά για πρώτη φορά παιδί. Προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Ο άντρας είναι πολύ φοβικός και χάνει με το παραμικρό την ψυχραιμία του, σε αντίθεση με τη μητέρα, που είναι πιο άνετη και προσπαθεί να τον ηρεμεί».

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...