Στην Ατζελίνα Τζολί η προσωρινή επιμέλεια των έξι παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ!!

Υπό την επίβλεψη ψυχολόγου η πρώτη επίσκεψη από τον πατέρα τους 

Σε προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους κατέληξαν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ λίγες μέρες μετά την αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου τους. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η επιμέλεια ανατίθεται προσωρινά στην Τζολί με τον Πιτ να έχει δικαίωμα επισκέψεων.

Loading...
Διαφ.

Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ” αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, σύμφωνα με το TMZ.

Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει τη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες, και ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, στον οποίο θα ανατεθεί στη συνέχεια να αποφασίσει πώς ο Πιτ θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

«Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο People.Η Αντζελίνα Τζολί, 41 ετών, αιφνιδίασε πριν από δέκα ημέρες ανακοινώνοντας πως ζητάει διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) είχε στη συνέχεια εξηγήσει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ, ο οποίος κατηγορήθηκε από την Αντζελίνα Τζολί για επιθετική συμπεριφορά έναντι των παιδιών τους. Όπως μετέδωσε το Entertainment Tonight (ET), η Τζολι κάλεσε την ειδική στη διαχείριση κρίσεων Τζούντι Σμιθ, η οποία έδωσε την έμπνευση για τον ρόλο της Κέρι Ουάσινγκτον στην τηλεοπτική σειρά «Scandal» ενώ ο Πιτ απευθύνθηκε σε Νεοϋορκέζικη επιχείρηση επικοινωνίας και τον δικηγόρο του Μπέβερλι Χιλς Λανς Σπίγκελ.

newsbeast

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...