Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη: Τίτλοι τέλους στο γάμο τουςΟ Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2014, ένα χρόνο περίπου μετά τον πολιτικό τους γάμο. Την ίδια μέρα βαπτίστηκε και ο μονάκριβος γιος τους και πήρε το όνομα Άγγελος – Ιωάννης. Ωστόσο, ο έρωτάς ανάμεσά τους φαίνεται πως ξεφούσκωσε καθώς το ζευγάρι το τελευταίο καιρό έχει ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Διαφ.
Loading...


Οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Έλλη δημοσίευε φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media χωρίς τον Γιώργο. Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο όταν σε κάποιες ήδη ανεβασμένες εικόνες της η ετικέτα του Γιώργου Μανίκα ξαφνικά «αφαιρέθηκε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου στη Freddo, ο Γιώργος έχει φύγει από το σπίτι, καθώς δεν κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τα εμπόδια που τους χώριζαν. Πρόσφατα, η Έλλη Γελεβεσάκη εμφανίστηκε χωρίς τον άντρα της σε νυχτερινό κέντρο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει. Οι επαφές τους, βέβαια, συνεχίζονται εξαιτίας του 3χρόνων παιδί τους.Πηγή: www.toratora.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...