17 έξυπνες φράσεις που ΜΟΝΟ μία γυναίκα μπορεί να καταλάβει. Με την 13η ΣΙΓΟΥΡΑ θα ταυτιστείτε!Οι γυναίκες είμαστε εκπληκτικά, όμορφα και πολύ απρόβλεπτα πλάσματα. Μερικές φορές ξαφνιάζουμε ακόμα και ίδιους τους εαυτούς μας με όσα κάνουμε και λέμε. Δεν χρειάζεται να το πούμε πως το αρσενικό κομμάτι του είδους βρίσκει τις κυρίες μία συνεχή πηγή ασύγκριτης έκπληξης!

Διαφ.
Loading...


Δείτε παρακάτω 17 ρητά που ΚΑΘΕ γυναίκα θα καταλάβει:

1. Σπίτι είναι εκεί που δεν χρειάζεται να φοράς σoυτιέν.

2. Μερικές φορές, όταν κοιτάω τους άντρες για τους οποίους είχα συναισθήματα, δεν μπορώ να μην αμφισβητήσω τη διανοητική μου υγεία.

3. Κάθε μέρα της εβδομάδας ξυπνάω τα παιδιά μου για να πάνε σχολείο. Αλλά το σαββατοκύριακο, τα μωρά μου μου το ξεπληρώνουν!

4. Θα ήθελα να χάσω το κεφάλι μου ξανά, αλλά φαίνεται πως είναι καρφωμένο στη θέση του λόγω εμπειρίας.

5. -Είσαι πάντα τόσο χαρούμενη και λαμπερή, Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που σε βλέπω.

– Δεν με έχεις δει νευριασμένη ακόμα, γι’αυτό το λες…

6. Ποιος λέει ότι οι τέλειες σύζυγοι δεν υπάρχουν, όταν ο άντρας μου είναι τόσο τυχερός που με έχει;

7. Κάθε μέρα, η πριγκίπισσα μέσα μου λέει: “Θα πάω αύριο στο γραφείο και θα είμαι στα καλύτερά μου.” Αλλά όταν έρχεται το πρωί, η τεμπέλα μέσα μου λέει: “Έλα μωρέ, τι κακό έχει το τζιν και αυτή η μπλούζα;”

8. -Τι σε έκανε να το κάνεις αυτό;

-Εσύ ποιο “αυτό” εννοείς;

9. 10 το βράδυ ήταν η ώρα που έβαζα μακιγιάζ. Αλλά τι κάνω πλέον αυτή την ώρα; Πλένω το πρόσωπό μου. Μήπως μεγαλώνω;10. Το τσάι είναι πολύ κακό για τη σιλουέτα, Κάθε φορά που φτιάχνω τσάι, κάπως εμφανίζονται και τα κέικ, οι σοκολάτες και οι πίτσες.

11. Συμβουλή για νέες νοικοκυρές: Όσο πιο πολύς χρόνος έχει περάσει από την τελευταία φορά που καθαρίσατε, τόσο πιο ορατά θα είναι τα αποτελέσματα την επόμενη φορά.

12. Όλα τα κορίτσια έχουν ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορεί να φορέσει μόνο όταν κάθονται.

13. Πολλές φορές οι άντρες σκέφτονται πως όταν η κοπέλα τους έχει κακή διάθεση, τότε έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό είναι λάθος. Εάν η κοπέλα σας έχει κακή διάθεση, τότε ΕΣΕΙΣ θα έχετε το πρόβλημα!

14. Δεν έχει σημασία εάν ο άντρας σου είναι 15, 25, 35 ή 45 χρονών – αγόρασε του ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι και θα είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο!

15. Ο σύζυγος είναι το άτομο που βοηθάει μία γυναίκα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που δεν θα είχαν προκύψει ποτέ εάν δεν είχε σύζυγο.

16. Είναι φυσιολογικό για μία γυναίκα να θέλει να μακρύνει τα μαλλιά της και ταυτόχρονα να θέλει να τα κόψει κοντά.

17. Μέχρι τα 30, μία γυναίκα φαίνεται νεότερη κάθε μέρα. Μετά τα 30, γίνεται εντελώς πανέμορφη!

Πηγή: www.diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...