Γνωστός μουσικοσυνθέτης: Στο γιο μου είχα πει: «Χατζηγιάννης δεν ξέρω αν θα γίνεις» (video)


Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην ενασχόληση του γιου του με το τραγούδι. Ο γιος του πλέον έχει φύγει στο εξωτερικό και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.


«Εγώ τον είχα προειδοποιήσει τον Χρήστο, μην νομίζετε. Του είχα δώσει την ευκαιρία με το «Φιλί της Ζωής» να κάνει μια επιτυχία, του το είχα υποσχεθεί. Του είπα θα πας 4 χρόνια, γιατί μου το ζήτησε από τα 18 του να τον κάνω Χατζηγιάννη. Του λέω «Χατζηγιάννης δεν ξέρω αν θα γίνεις, είσαι ωραίο παιδί βέβαια, έχεις και μια φωνή, μεστή και βαριά, ωραία που αρέσει στα κορίτσια, σαν τον Barry White». Φέρε μου το χαρτί αγόρι μου και θα δούμε τι θα κάνουμε. Μου φέρνει το χαρτί, το πετάει και υποτιμητικά στη μάνα του «Πάρτε το πτυχίο». Ναυτιλιακά», δήλωσε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.3743_xatzinasios_me_ti_sinodo_toy_30112010

Και συμπλήρωσε:«Τον βάζω λοιπόν στο σίριαλ αυτό του Μαρκίδη το «Φιλί της ζωής» κάνει μεγάλη επιτυχία το τραγούδι. Μετά αρχίζει να γράφει τα δικά του, μου έλεγε πως σου φαίνεται, του έλεγα ωραίο είναι προχώρα, τι να του πεις τώρα; Άρχισε λοιπόν να γράφει τραγούδια για τον εαυτό του μόνος του χωρίς να έχει το backround που θα έπρεπε. Έπρεπε να εμπιστευτεί εμένα, τον Σπανό, να μπει σε έναν άλλο χώρο, όχι να κάνει δική του ποπ. Μετά του ρίξαν δίπλα του κάτι κοριτσάκια να τα έχει μαζί. Αυτός ντρεπόταν τον πατέρα του τι θα πουν. Δεν θέλει πολύ και κάποια στιγμή άρχισαν να ασπρίζουν τα μαλλάκια του. Του λέω φέρε το χαρτί Χρηστάκη μου, ασπρίσαμε ε; Και παίρνω ένα φίλο μου και πάει στην Σιγκαπούρη, μετά πήγε στο Λονδίνο και τώρα είναι στο Μονακό και είναι broker».

Πηγή: ετοιμο το πρωινό

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...