Αυτό το 9χρονο κοριτσάκι μοιάζει με έναν άγγελο που παίζει άρπα και κάνει όλο το διαδίκτυο να υποκλιθεί.

2


Αν και η άρπα θεωρείται δύσκολο όργανο, αυτό το μικρό κορίτσι έχει ήδη αφήσει έκπληκτους τους ακροατές της με το ταλέντο της!


Η Alisa Sadikova ήταν μόλις 9 ετών όταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 πάτησε στη σκηνή  του XIII International Winter Festival, στην Αγία Πετρούπολη, για να παίξει το «The Fountain» από τον Marcel Lucien Grandjany.

v

Όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο, η Alisa φαίνεται σαν να μπορεί μόλις μετά βίας να φτάσει τα μακριά κορδόνια, αλλά αυτό δεν την επηρεάζει καθόλου!

Η δασκάλα της μουσικής της, Olga Shevelevich, είπε στην Sydney Morning Herald ότι άκουσε για πρώτη φορά την Alisa να παίζει όταν ήταν μόλις 5 χρονών, και ήξερε ότι το κορίτσι είχε κάτι το εξαιρετικό. “Μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε η Shevelevich. “Νιώθω ένα δέος κάθε φορά την ακούω. Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να τα κάνει αυτά.”

a

Το παιδί-θαύμα λέει ότι αγαπά τα πάντα για την άρπα, χαρακτηρίζοντάς τη ως το πιο απαλό και πιο όμορφο όργανο. Η αγάπη της για την άρπα λάμπει μέσα απ’ αυτό το όμορφο κομμάτι. 

διαφορετικό
[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...