Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον Τραμπ – Χυδαίο βίντεο κατά της Κλίντον


Όσο πλησιάζουμε την 8η Νοεμβρίου, ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, οι υποψήφιοι επιτείνουν τις προσπάθειές τους να πείσουν τους ψηφοφόρους, με ό,τι μέσα διαθέτουν.


Και όπως είναι γνωστό, τα μέσα που διαθέτει ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι αντίστοιχα του ήθους του. Έτσι λοιπόν και το τελευταίο βίντεο της προεκλογικής καμπάνιας του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό.

Το βίντεο, το οποίο ονομάζεται «Επικίνδυνη», επικεντρώνει στην εξωτερική πολιτική της Δημοκρατικής αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, παρουσιάζοντας ένα μοντάζ εικόνων με τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Κορέας, ενώ φαίνονται άρματα μάχης και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε αποσπάσματα εκτελέσεων.

Στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι η Κλίντον «απέτυχε κάθε φορά ως Υπουργός Εξωτερικών και προσθέτει ότι δεν έχει το σθένος, τη δύναμη ή την αντοχή για να οδηγήσει τη χώρα», με το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου να πέφτει ακόμα περισσότερο, όταν το μοντάζ δείχνει στιγμές όπου η Χίλαρι Κλίντον παραπατάει σε μία σκάλα, στη συνέχεια βήχει κατά τη διάρκεια ομιλίας της και τέλος η στιγμή στο μνημόσυνο της 11ης Σεπτεμβρίου όπου η υποψήφια των Δημοκρατικών καταρρέει.

Το Jejebel σημειώνει πως το σποτάκι είναι στηριγμένο σε στερεότυπα και πως την εμφανίζει ετοιμοθάνατη. Δίκτυα όπως το FOX News και το Politico σχολιάζουν επίσης τη διαφήμιση τονίζοντας το πόσο άρρωστη και αδύναμη εμφανίζει την Κλίντον.

Το στρατόπεδο της υποψήφιας δεν έχει ακόμη σχολιάσει το νέο αυτό σποτ που θα αρχίσει να παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ από απόψε.

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...