Τρολάρισμα του ρώσου ΥΠΕΞ για τα «pussies» του Τραμπ (video)


Αφού άπαντες πήραν θέση για το επίμαχο βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ όπου έκανε (sic) «συζήτηση αποδυτηρίων», με παρουσιαστή εκπομπής σχετικά με τις γυναίκες, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει κάτι και ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος διακρίνεται για το καυστικό του χιούμορ.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN και τη δημοσιογράφο, Κρίστιαν Άμανπουρ, ο ισχυρός άνδρας της εξωτερικής πολιτικής του Κρεμλίνου ερωτήθηκε σχετικά και δεν παρέλειψε να σχολιάσει για ακόμα φορά την άποψή του για τους Αμερικάνους και την αμερικανική πολιτική σκηνή.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Λαβρόφ την άποψή του για τις αποκαλύψεις σχετικά με σχόλια που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ το 2005 μεταξύ των οποίων ήταν και η φράση «όταν είσαι σταρ» οι γυναίκες σε αφήνουν «να τις πιάνεις από το μ…ι» («when you’re a star» women let you «grab them by the pussy».

Η Άμανπουρ μάλιστα έκανε και ένα σχόλιο σχετικά με τις Pussy Riot -επιχειρώντας ένα λογοπαίγνιο- λέγοντας «Είχε και η Ρωσία της δικής της Pussy Riot στιγμή. Τι λέτε για την Pussy Riot στιγμή του Τράμπ;». («Russia had its own Pussy Riot moment. What do you think of Donald Trump’s Pussy Riot moment?»).

Και τότε ο Λαβρόφ απάντησε: «Τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Δεν ξέρω εάν θα ακουστώ απρεπής. Υπάρχουν τόσα πολλά μ….α και από τις δύο πλευρές σε αυτή την προεκλογική καμπάνια που δεν θα ήθελα να σχολιάσω». («English is not my mother tongue. I don’t know if I would sound decent. There are so many p—ies around the presidential campaign on both sides that I prefer not to comment on this»).

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...