5χρονο Κορίτσι αγόρασε ένα Σάντουιτς για έναν Άστεγο. Μόλις δείτε όμως ΤΙ συνέβη 4 χρόνια Αργότερα; Θα Δακρύσετε!


Η Hailey Fort από την Ουάσιγκτον δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Όταν ήταν 9 χρονών, περνούσε τον χρόνο της χτίζοντας ένα σπίτι. Αν και τα περισσότερα παιδιά χτίζουν δεντρόσπιτα, η Hailey έχτιζε ένα κινητό καταφύγιο για τον άστεγο φίλο της, τον Edward.


Ο Edward γνώρισε την Hailey όταν εκείνη ήταν 5 χρονών. Όταν τον είδε για πρώτη φορά στον δρόμο, παρακάλεσε την μαμά της να του αγοράσει ένα σάντουιτς. Θέλοντας να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους, η Hailey έφτιαξε έναν κήπο με λαχανικά στο σπίτι της και δώριζε την σοδειά της σε άτομα που το είχαν ανάγκη.Ο Edward δεν είχε σπίτι, γι’αυτό το κορίτσι αποφάσισε να του χτίσει ένα: ένα σπίτι διαστάσεων 2,5 επί 1,4 μέτρα με πόρτα, παράθυρο και μόνωση.

“Δεν μου φαίνεται σωστό να υπάρχουν άστεγοι άνθρωποι”, είπε η Hailey. “Πιστεύω ότι όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα σπίτι για να μένουν.” Και αυτός είναι ο λόγος που στον ελεύθερο της χρόνο έκοψε ξύλα, άνοιξε τρύπες και κάρφωσε καρφιά. Η Hailey θέλει να χτίσει ακόμα περισσότερα καταφύγια για όσους τα έχουν ανάγκη.

“Δεν θέλω να βρέχονται από την βροχή που έχουμε εδώ”, εξηγεί.

Κανείς δεν είναι πολύ μικρός για να αλλάξει τον κόσμο. Με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορεί να κάνει η Hailey.

Credit: hefty.co


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...