Ετοιμοθάνατη Κοπέλα, θέλει να περάσει τις Τελευταίες της Στιγμές με τον Σύζυγό της. Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, έμαθε το Μοιραίο…


Η ιστορία αγάπης του Dalton και της Katie Prager είναι γλυκόπικρη. Συνάντησαν ο ένας τον άλλον στο Facebook το 2009 και συνειδητοποίησαν ότι ταίριαζαν απόλυτα. Μερικά χρόνια αργότερα, συναντήθηκαν για πρώτη φορά και στην ηλικία των 20 παντρεύτηκαν.


Η ζωή ήταν όμορφη, αλλά και οι δύο τους ήταν πολύ άρρωστοι. Τόσο η Katie, όσο και ο Dalton έπασχαν από κυστική ίνωση, μια ανίατη γενετική διαταραχή που επηρεάζει πολλά μέρη του σώματος αλλά, κυρίως τους πνεύμονες. Αλλά η κοινή τους ασθένεια τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Υπήρχε μόνο ένα πράγμα που τους ενοχλούσε – δεν μπορούσαν να μείνουν μαζί, επειδή ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τις οικογένειές τους να τους φροντίζουν. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ζούνε σε διαφορετικές πολιτείες. Παρόλο που συνομιλούσαν συνεχώς με βιντεοκλήσεις, ήταν πραγματικά δύσκολο να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον.

Και οι δύο χρειάζονταν απεγνωσμένα μεταμόσχευση πνευμόνων και ήταν στη λίστα αναμονής. Η Katie αγάπησε τον Dalton τόσο πολύ που αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομά της από τη λίστα, ώστε το όνομα του Dalton να είναι πιο ψηλά. Με αυτόν τον τρόπο, θα είχε μια καλύτερη ευκαιρία να κάνει την μεταμόσχευση που τόσο πολύ χρειαζόταν.

1

Αλλά λίγο μετά την επέμβασή του, ο Dalton ανέπτυξε πρόβλημα στους λεμφαδένες του, που οδήγησε σε μια σοβαρή ιογενή λοίμωξη των πνευμόνων. Αισθανόταν ότι δεν είχαν πολύ χρόνο και το μόνο που επιθυμούσε ήταν να δει τη γυναίκα του για μια τελευταία φορά. Αλλά ο ιός που είχε ήταν μεταδοτικός και πολύ επικίνδυνος για τους άλλους με κυστική ίνωση, οπότε οι γιατροί τους προειδοποίησαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον και ο Dalton τους άκουσε, γιατί δεν ήθελε να την θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο.Την Katie όμως, δεν την ένοιαζαν οι κινδύνοι. Προτιμούσε να ζήσει μια σύντομη και ευτυχισμένη ζωή, παρά μια μακρά και θλιβερή. Έτσι, η Katie παρακάλεσε τον Dalton να την επισκεφθεί στο Κεντάκι.

Η Katie δεν τα πήγαινε τόσο καλά ούτε αυτή. Το σώμα της απέρριπτε το καινούριο μόσχευμα και οι γιατροί δεν ήξεραν πως να συνεχίσουν. Έτσι, είπαν στην οικογένειά της να προετοιμαστούν για το χειρότερο. Ήταν αβέβαιο αν θα ζούσε έως τον Δεκέμβριο. Δεδομένου ότι, τόσο ο Dalton όσο και η Katie ήθελαν να γιορτάσουν τα τελευταία Χριστούγεννά τους μαζί, οι οικογένειές τους αποφάσισαν να μεταφέρουν την γιορτή μερικούς μήνες πριν. Εκείνη τη χρονιά, τα Χριστούγεννα ήρθαν τον Σεπτέμβριο. Άρχισαν λοιπόν τις προετοιμασίες και ο Dalton ετοιμάστηκε για το ταξίδι του.

Είχε ετοιμάσει τις τσάντες του και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το ταξίδι. Δυστυχώς, πέθανε το απόγευμα της 17 Σεπτεμβρίου μετά από επιπλοκές που σχετίζονταν με την ασθένειά του.

Η Katie δεν είχε την ευκαιρία να τον κρατήσει στην αγκαλιά της για μια τελευταία φορά, αλλά πέρασε τις τελευταίες ώρες μαζί του, μέσω βιντεοκλήσης. Κατάφερε να τον δει και να τον ακούσει πριν φύγει από τη ζωή και είχε την ευκαιρία να του πει πόσο πολύ τον αγαπούσε.

2

Η Katie γιόρτασε τα Χριστούγεννα τον Σεπτέμβριο με την οικογένεια και τους φίλους της και είπε πως «θα τον συναντήσει σύντομα«.

Και είχε δίκιο. Μόλις πέντε μέρες μετά το θάνατό του Dalton, η Katie πέθανε και αυτή.

Αυτή η συγκινητική ιστορία δύο νέων με ανίατη ασθένεια θυμίζει το μυθιστόρημα «The Fault in Our Stars» του John Green, όπου το 2014, έγινε μια όμορφη ταινία.

Όπως η Hazel και ο Augusus από το βιβλίο, έτσι και η Katie και ο Dalton βρήκαν ο ένας τον άλλον, αγαπήθηκαν και τελικά έχασαν ο ένας τον άλλον. Αλλά ελπίζουμε να είναι και πάλι μαζί, κάπου, κάπως, και αυτή τη φορά για πάντα…

Credits: Hefty


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...