Θυμάστε το Αγοράκι που το Μαχαίρωσαν 14 φορές και μετά το έθαψαν; Δείτε την ευχάριστη εξέλιξη στη Ζωή του!


Ένα μωρό επέζησε από θάυμα και αναρρώνει, παρά το γεγονός ότι μαχαιρώθηκε 14 φορές και θάφτηκε ζωντανό σε ένα ρηχό τάφο στην Ταϊλάνδη!


Και αφού παραλήφθηκε από ένα τοπικό ορφανοτροφείο, θα υιοθετηθεί τώρα από ένα ζευγάρι στη Σουηδία, μόλις με το καλό εγκριθεί η διαδικασία.

Το 7 μηνών αγοpάκι, που ονομάστηκε Aidin, είχε θαφτεί σε έναν τάφο 2.5 εκατοστών, στην επαρχία Κον Καέν στην Ταϊλάνδη τον Φεβρουάριο, λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννησή του.

1

Υπέστει τρομακτικούς τραυματισμούς από μαχαίρι, πριν θαφτεί στο έδαφος ζωντανό.

Ωστόσο, ως από θαύμα, μία βοσκός που περνούσε από το μέρος, η Kachit Krongyut, είδε ένα μικροσκοπικό πόδι να προεξέχει από το έδαφος δίπλα από ένα δέντρο.Στη συνέχεια, άκουσε τις κραυγές του παιδιού και συνειδητοποίησε την τραγική αλήθεια…

Η 53χρονη άρχισε μανιωδώς να σκάβει το χώμα με τα χέρια της και βρήκε τελικά το νεογέννητο. Έσπευσε στο νοσοκομείο για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που είχε από τις 14 μαχαιριές στο μικροσκοπικό σώμα του.

2

Παραδόξως, οι γιατροί είπαν ότι ήταν η πίεση από το έδαφος πάνω στο σώμα του, που απέτρεψε τον θάνατό του από αιμορραγία!

Η κα. Krongyut είπε: «Στην αρχή, νόμιζα ότι κάποιος είχε θάψει το κατοικίδιό του, αλλά στη συνέχεια είδα ένα πόδι. Προσπάθησα να καλέσω για βοήθεια. Το μωρό θάφτηκε με το πρόσωπό του προς τα κάτω.»

Αφού ανάρρωσε, το μωράκι οδηγήθηκε σε ένα ορφανοτροφείο όπου τώρα περιμένει να υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι στη Σουηδία.

Credits: Daily Mail


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...