Έχασε 90 ​​κιλά σε έναν Χρόνο όταν άκουσε την Σοκαριστική Ανακοίνωση του Γιατρού του. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!


Ο Tim Buchanan έλαβε μία τρομακτική προειδοποίηση από τον γιατρό του πριν από 1 χρόνο. Ο γιατρός του είπε ξεκάθαρα ότι η υγεία του ήταν ουσιαστικά μια ωρολογιακή βόμβα. Κινδύνευε να πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή, λόγω της κακής του υγείας και της παχυσαρκίας.


Ο Tim χρησιμοποιούσε ήδη μια μηχανή DPAP που τον βοηθούσε να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια του ύπνου, λόγω της υπερβολικής άπνοιας. Επίσης, πολλά από τα μέλη της οικογένειάς του έπασχαν από διαβήτη.

Μετά από αυτή την σοκαριστική ανακοίνωση, μέσα σε ένα χρόνο και με τη βοήθεια του διατροφολόγου Charles D’Angelo, ο Tim έχασε σχεδόν 90 κιλά!

Η γυναίκα μου, μου εκμυστηρεύτηκε αφότου είχα χάσει περίπου 45 κιλά, ότι υπήρξαν πολλές νύχτες που σκεφτόταν πως θα συνέχιζε, εάν εγώ έφευγα από τη ζωή. Τώρα είναι χαρούμενη γνωρίζοντας ότι θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε ολόκληρη τη ζωή μας μαζί. Εύχομαι μόνο να είχα κάνει αυτές τις αλλαγές νωρίτερα.

1Ο Charles D’Angelo μας μίλησε σχετικά με τον χρόνο που εργάστηκε με τον Tim και για την αρχική τους συνάντηση:

Περισσότερο ρωτάω παρά μιλάω. Έχοντας βρεθεί και εγώ εκεί, στα 163 κιλά, μπορώ να το καταλάβω καλύτερα. Το πρώτο βήμα είναι να οραματιστείς το μέλλον και να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν. Αυτό συζητήσαμε στην αρχή.

Όταν Tim κατάλαβε τον πραγματικό αντίκτυπο που θα έχει ο θάνατός του στη συζυγό του και στα παιδιά του, το πήρε απόφαση. Στο διάστημα των επόμενων 8 μηνών, οι υγιεινές συνήθεις έγιναν η καθημερινή του ρουτίνα και το αποτέλεσμα είναι ότι έχασε περίπου 90 κιλά.

2

Παρόλ” αυτά, οισμένοι επικριτές (δικαίως) επιχειρηματολογούν ότι πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως σχεδόν το 50% των ανθρώπων που χάνουν βάρος, τελικά, καταλήγουν να επιστρέφουν στην προηγούμενη κατάσταση.

Credits: The Daily Buzz


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...