ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ.

Μπορεί να παραπέμπουν σε ιστορίες από κόμικ και ταινίες στα πρότυπα των «X-Men», ωστόσο είναι πραγματικοί

Θα σας παρουσιάσουμε υπερανθρώπους οι οποίοι, πραγματικά, κατείχαν υπερδυνάμεις, καθώς είχαν την ικανότητα να πραγματοποιούν πράγματα εντελώς αφύσικα για τους κοινούς θνητούς.Michel Lotito

Ο κύριος «τρώω τα πάντα». Μπορούσε να φάει και να χωνέψει κυριολεκτικά τα πάντα. Από μέταλλα, γυαλιά, ακόμη και τοξικά υλικά. Το αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι έφαγε ένα αεροπλάνο τύπου Τσέσνα.

Mas Oyama

Ο μάστερ στο καράτε. Είχε μονομαχήσει με 52 ταύρους, τρεις από τους οποίους σκότωσε με ένα χτύπημα. Έτσι απέκτησε το παρατσούκλι «το χέρι του Θεού».

Scott Flansburg

Ή αλλιώς ο άνθρωπος-αριθμομηχανή. Ο κύριος που μπορεί να προσθέτει, να αφαιρεί, να πολλαπλασιάζει, να διαιρεί, να υπολογίζει ρίζες και τετράγωνα, ακόμη και τριγωνομετρικούς λόγους ταχύτερα απ’ ότι κανονικές αριθμομηχανές.

Ma Xiangang

Ο άνθρωπος του ηλεκτρισμού. Μπορούσε να αντέξει 220 volts στο σώμα του χωρίς κανέναν τραυματισμό. Μπορούσε επίσης να κατευθύνει τον ηλεκτρισμό ώστε να ανάψει μια λάμπα ενώ ακουμπούσε την ηλεκτρική πηγή.

Wim Hof

Ο άνθρωπος του πάγου. Μπορεί να τρέξει μαραθώνιο σε 5 ώρες και 20 λεπτά με θερμοκρασίες των μείον 20 βαθμών Κελσίου, φορώντας μόνο ένα σορτς και τίποτα άλλο.

Isao Machii

Ο απόλυτος σαμουράι. Με το σπαθί του μπορεί να κόψει σε δύο ίδια κομμάτια οτιδήποτε πετάγεται προς το μέρος του. Παραδείγματος χάριν, έχει κόψει στα δύο μια μπάλα του τένις που ερχόταν προς τα πάνω του με 800 χλμ/ώρα. Έχει κόψει ακόμα και μπίλια αεροβόλου που εκτοξεύθηκε προς αυτόν με όπλο.

Dave MullinsΟ άνθρωπος-ψάρι. Μπορεί να κολυμπήσει 265 μέτρα σε 4 λεπτά με μία ανάσα!

Kim Peek

Ο άνθρωπος-Google. Είχε εκπληκτική μνήμη. Μπορούμε να απομνημονεύσει σχεδόν τα πάντα άμεσα. Διάβαζε 2 σελίδες σε λίγα δεύτερα και θυμόταν το 98% των 12.000 βιβλίων που είχε διαβάσει. Μπορούσε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που σχετιζόταν με ιστορία, επιστήμη ή θρησκεία.

Ben Underwood

Ένας τυφλός έφηβος που «έβλεπε» με την χρήση ηχοεντοπισμού όπως τα δελφίνια. Μια ικανότητα που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος αλλά αυτός την είχε εξελίξει σε απίστευτο σημείο. Μπορούσε να περπατάει με άνεση και όχι μόνο. Είχε φτάσει σε σημείο να παίζει μπάσκετ, skateboard, πατίνι, ποδήλατο και ποδόσφαιρο.

Πηγή

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...