10.000 likes σε λίγες ώρες: Η Δανάη Μιχαλάκη δείχνει για 1η φορά το πρόσωπο της κόρης της, η φώτο με τον σύζυγό της

March 20, 2024

10.000 likes σε λίγες ώρες: Η Δανάη Μιχαλάκη δείχνει για 1η φορά το πρόσωπο της κόρης της, η φώτο με τον σύζυγό της


Διαφ.

Η Δανάη Μιχαλάκη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, και τη μικρή τους κόρη, απόλαυσε την Καθαρά Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που μεγάλωσε πρόσφατα την οικογένεια του, μοιράζεται τη χαρά του μέσω αναρτήσεών τους στα social media, καθώς εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο και τον ηλιόλουστο καιρό για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, η Δανάη Μιχαλάκη απαθανάτισε τη στιγμή όπου ο Γιώργος Παπαγεωργίου κρατά αγκαλιά την κορούλα τους, δημοσιεύοντας τη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το σχόλιο: «Μπαμπάς και κόρη αγναντεύουν τη θάλασσα και μένα η καρδιά μου λιώνει».

Και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι με την κόρη τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το πήραν απόφαση, επτασφράγιστο μυστικό το όνομα: Βαπτίζουν την κόρη τους Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της κόρης τους, η οποία είναι τριών μηνών.

Ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη, εξέφρασε την ευτυχία του για τον ερχομό της εγγονής του και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της κόρης τους.

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε για την εγγονή του «τι να σας πω… δεν έχω λόγια. Η χαρά μου δεν περιγράφεται…», ενώ για τη βάφτιση επεσήμανε «αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία».

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου προετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης του

Το μυστικό Δανάης Μιχαλάκη και Γιώργου Παπαγεωργίου

Όσον αφορά το όνομα της εγγονής του, συμπλήρωσε «τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη».

Όπως ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή, «Μαμά-δες» «ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει είναι κάτι πολύ απερίγραπτο, είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Άλλαξε η ζωή μου προς το καλό! Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: