Είναι Οριστικό: Το Ποτάμι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών


Είναι Οριστικό: Το Ποτάμι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών


Διαφ.
Yπερ της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι άλλοι τρεις βουλευτές (Γ. Μαυρωτάς, Σπ. Λυκούδης και Σπ. Δανέλλης), σύμφωνα με το news247.gr. Την απόφαση τους αναμένεται να ανακοινώσουν σε ειδι...

Yπερ της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι άλλοι τρεις βουλευτές (Γ. Μαυρωτάς, Σπ. Λυκούδης και Σπ. Δανέλλης), σύμφωνα με το news247.gr.

Την απόφαση τους αναμένεται να ανακοινώσουν σε ειδική εκδήλωση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης στο Κοινοβούλιο της FYROM.

Σημειώνεται, ότι οι δυο βουλευτές του Ποταμιού, οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός είναι κατά της συμφωνίας, και έχουν ανακοινώσει ότι θα την καταψηφίσουν.

Το ρεπορτάζ του news24/7, αναφέρει ότι και ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης τελικά θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.Σε περίπτωση που το Ποτάμι υπερψηφίσει τη Συμφωνία θα υπάρχει άνετη πλειοψηφία στη Βουλή, που ξεπερνά τις 151 έδρες, καθώς στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προστίθενται οι τέσσερις του Ποταμιού.

Παράλληλα, ενδέχεται τα ψηφίσει υπερ και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ, η Κατερίνα Παπακώστα, πιθανόν και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως όλα δείχνουν δε θα υπάρχει πλειοψηφία ούτε σε πρόταση δυσπιστίας εκ μέρους της ΝΔ, ούτε σε πρόταση ψήφους εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η Συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί εντός του Φεβρουαρίου, ενώ η ψηφοφορία για την είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα...