Μαστίγωσαν δημόσια Κινέζα επειδή σκότωσε σκύλο με βελάκια που περιείχαν δηλητήριο

Μαστίγωσαν δημόσια Κινέζα επειδή σκότωσε σκύλο με βελάκια που περιείχαν δηλητήριο

Διαφ.
    Μια γυναίκα από την Κίνα δέθηκε σε μια πόρτα και μαστιγώθηκε από θυμωμένους χωρικούς αφού εντοπίστηκε την ώρα που σκότωνε ένα σκύλο χρησιμοποιώντας βελάκια με δηλητήριο. Υποστηρίχθηκε ότι σκόπε...

 

 

Μια γυναίκα από την Κίνα δέθηκε σε μια πόρτα και μαστιγώθηκε από θυμωμένους χωρικούς αφού εντοπίστηκε την ώρα που σκότωνε ένα σκύλο χρησιμοποιώντας βελάκια με δηλητήριο.

Υποστηρίχθηκε ότι σκόπευε να αρπάξει το νεκρό κουτάβι και να το πουλήσει σε εστιατόρια, αλλά πιάστηκε “στα πράσα” από τους χωρικούς.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media δείχνει έναν άντρα να χτυπάει την αδίστακτη γυναίκα με ένα κλαδί δέντρου μήκους ενός μέτρου.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ήταν δεμένη σε μια μεταλλική πόρτα κοντά στην είσοδο ενός σχολείου καθώς ένας άντρας τη χτυπούσε με ένα κλαδί δέντρου.

Οι χωρικοί, αργότερα, ξεφτίλισαν τη γυναίκα τοποθετώντας το νεκρό κουτάβι στους ώμους της.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Youku, πιστεύεται ότι γυρίστηκε σε μια πόλη της Κίνας, ωστόσο δεν είναι σαφές το πότε συνέβη το περιστατικό.

Δεν βρέθηκαν επίσημες δηλώσεις που να σχετίζονται με το περιστατικό.

Δηλητηριασμένες σύριγγες ή βελάκια χρησιμοποιούνται συνήθως στην Κίνα για να σκοτώνουν ακαριαία τα σκυλιά, επιτρέποντας στους κλέφτες να τα αρπάξουν και να τα πουλήσουν σε τοπικές αγορές ή εστιατόρια.

Οι χρήστες του διαδικτύου που παρακολούθησαν το βίντεο σχολίασαν ότι ο δημόσιος εξευτελισμός δεν ήταν αποτελεσματικός για την τιμωρία των απαγωγέων σκύλων.

“Ζούμε τώρα σε μια σύγχρονη κοινωνία, δεν μπορούμε απλά να χτυπήσουμε δημόσια ένα άτομο για τη δολοφονία ενός σκύλου. Ο ξυλοδαρμός ενός ανθρώπου παραβιάζει επίσης το νόμο, έπρεπε να την παραδώσουν στην αστυνομία,” έγραψε ο χρήστης ‘ximenchuxue.’

“Μπορούν να διευθετήσουν το ζήτημα ειρηνικά. Το να επιτίθεσαι σε κάποιον δεν έχει καμία διαφορά από το να σκοτώνεις ένα σκυλί!” είπε ο χρήστης ‘xinzhongyoumeng’.

διαφορετικό


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...