11 Πράγματα που Ψάχνουν οι Γυναίκες, στον Άντρα που θα Παντρευτούν. Για το Κρεβάτι Ούτε Καν το Φανταζόμασταν

January 1, 2019

11 Πράγματα που Ψάχνουν οι Γυναίκες, στον Άντρα που θα Παντρευτούν. Για το Κρεβάτι Ούτε Καν το Φανταζόμασταν


Διαφ.
Πιθανώς να κάνετε πολλές σχέσεις μεγαλώνοντας, αλλά το να βρείτε τον ιδανικό άντρα δεν είναι εύκολο. Το να βρεις τον άντρα με τον οποίο θα περάσεις την ζωή σου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς για σας, είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Σύμφωνα με ειδικούς, υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον άντρα με τον οποίο θα κάνετε σχέση και στον άντρα που θα πα...

Πιθανώς να κάνετε πολλές σχέσεις μεγαλώνοντας, αλλά το να βρείτε τον ιδανικό άντρα δεν είναι εύκολο.

Το να βρεις τον άντρα με τον οποίο θα περάσεις την ζωή σου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς για σας, είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Σύμφωνα με ειδικούς, υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον άντρα με τον οποίο θα κάνετε σχέση και στον άντρα που θα παντρευτείτε.

Το να μάθετε να τους ξεχωρίζετε είναι πολύ σημαντικό:

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Εάν πληρώνει τον λογαριασμό όταν βγαίνετε έξω, τότε σίγουρα είναι το ιδανικό άτομο. Εάν θέλει να μοιραστείτε τον λογαριασμό ή σε αφήνει να πληρώσεις εσύ, τότε δεν είναι για γάμο.
Ο άντρας που είναι για γάμο θα σε πάει σε ήρεμα και ενδιαφέροντα μέρη, όχι μπαρ. Εάν προτιμάει αυτά τα μέρη, τότε δεν αυτός που θα πρέπει να παντρευτείς.
Μείνε μακρυά από όσους σε θέλουν μόνο για την σωματική επαφή. Αυτοί οι άντρες δεν κάνουν για μακροχρόνιες σχέσεις – θα σε χρησιμοποιήσουν και θα παγιδευτείς σε μία ανθυγιεινή σχέση.
Οι άντρες που δεν νοιάζονται για τα συναισθήματά σου στο τέλος θα καταλήξουν να σε πληγώνουν.
Ο ιδανικός άντρας δεν θα φοβάται να συζητήσει μαζί στου το μέλλον.
Μείνε μακρυά από τους τύπους που ποτέ δεν ενθουσιάζονται για το κοινό σας μέλλον σαν ζευγάρι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν φιλοδοξίες και δεν νοιάζονται για τα συναισθήματά σου.
Ο άντρας που είναι για γάμο θα νοιάζεται για τα όνειρά σου και θα σε υποστηρίζει μέχρι να τα πραγματοποιήσεις.
Εάν σου λέει πως είσαι σημαντικό κομμάτι της ζωής του και πως σε αγαπάει, τότε μην τον αφήσεις.
Εάν προσπαθεί να δοκιμάσει τα συναισθήματά σου, τότε δεν είναι ο ιδανικός άντρας για σένα. Ο άντρας των ονείρων σου ποτέ δεν θα έπαιζε με τα συναισθήματά σου και θα σε αγαπούσε ότι και να γίνει.
Εάν δεν θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου και θέλει να είναι μόνο μαζί σου, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο άντρας σου.
Εάν σε αγαπάει και θέλει να περάσει την ζωή του μαζί σου, θα θέλει να γνωρίσει τους γονείς σου. Εάν το αποφεύγει, μάλλον δεν θέλει να είναι μαζί σου μακροπρόθεσμα.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...