Μικρή την κορόιδευαν καμηλοπάρδαλη επειδή είχε τα πιο μακριά πόδια, σήμερα όμως είναι επιτυχημένο μοντέλο

January 2, 2019

Μικρή την κορόιδευαν καμηλοπάρδαλη επειδή είχε τα πιο μακριά πόδια, σήμερα όμως είναι επιτυχημένο μοντέλο


Διαφ.
Μικρή την κορόιδευαν καμηλοπάρδαλη επειδή είχε τα πιο μακριά πόδια, σήμερα όμως είναι επιτυχημένο μοντέλοΗ Chase Kennedy δεν είναι μια γυνα...

Μικρή την κορόιδευαν καμηλοπάρδαλη επειδή είχε τα πιο μακριά πόδια, σήμερα όμως είναι επιτυχημένο μοντέλο

Η Chase Kennedy δεν είναι μια γυναίκα που εύκολα θα τη χάνατε μέσα σε ένα πλήθος. Θα μπορούσατε να την ξεχωρίσετε όπου κι αν βρισκόταν, γιατί είναι μία από τις ψηλότερες γυναίκες της Αμερικής. Με το ύψος της να αγγίζει το 1 μέτρο και 95 εκατοστά και τα πόδια τους να  έχουν μήκος 129 εκατοστά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η Chase μετά τα 10 της χρόνια άρχισε να ψηλώνει με ταχύτατους ρυθμούς και ήταν πάντα το ψηλότερο παιδί της τάξης, γιατί ξεπερνούσε και του συμμαθητές της.

Τα παιδιά πάντα την κορόιδευαν αποκαλώντας την “καμηλοπάρδαλη”, “κοκκαλιάρα” και “ξυλοπόδαρη”. Εκείνη πάντα ονειρευόταν να έχει πιο κοντά πόδια για να μπορεί να είναι πιο ευκίνητη.

Υπήρχε όμως μια κατηγορία, αυτή του αθλητισμού, που ήταν το δυνατό της σημείο. Στο μπάσκετ και στο βόλεϋ η Chase διέπρεπε χάρη στο ύψος της που, στην προκειμένη περίπτωση, ήταν μια ευλογία.

Ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία ανήκε, πάντα ήταν το ψηλότερο κορίτσι του αγώνα. Και αυτό ήταν κάτι που χρησιμοποίησε  προς όφελός της.

Όταν ενηλικιώθηκε, το να βγει ένα ραντεβού με ένα αγόρι για εκείνη ήταν μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν μπορούσε να βρει έναν άνθρωπο αρκετά ψηλό για αυτήν. Τα αγόρια που ήταν πιο κοντά δίσταζαν να την πλησιάσουν εξαιτίας του ύψους της.

 

“Στο γυμνάσιο, το να βγω ραντεβού ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, επειδή τα αγόρια δε με πλησίαζαν εξαιτίας  του ύψους μου κι έμοιαζα με ουρανοξύστης για  πολλά από αυτά”, λέει σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Αντιμετώπισε επίσης αρχικά προβλήματα στη βιομηχανία της μόδας. Ενώ τα περισσότερα πρακτορεία μοντέλων  απορρίπτουν κοπέλες επειδή είναι κοντές, στην περίπτωση της Kennedy, συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο.

“Οι ατζέντιδες μου έλεγαν με την πάροδο του χρόνου:« Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μαζί σας », είπε η Kennedy.

Δοκίμασε  την τύχη της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη και στην Ευρώπη. Και σύντομα, πήρε την προσοχή των πρακτορείων, που τους έπεσε το σαγόνι με τα τόσο μακρά πόδια της. Τώρα πια είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Σε αντίθεση με αυτό που σκεφτόταν κάποτε στα σχολικά της χρόνια, η Kennedy παραδέχεται τώρα: «Δε θα άλλαζα το ύψος μου. Θα ήθελα να είμαι πάντα στο ύψος που είμαι. ”

«Στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο ψηλή», πρόσθεσε.

Με τα μακρύτερα πόδια στην Αμερική, η Kennedy είναι ένα σπάνιο ανθρώπινο είδος. Και παρά το γεγονός ότι είχε μια σκληρή παιδική ηλικία εξαιτίας των ποδιών της, είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι τελικά τα πόδια της είναι εκείνα που έφεραν τη φήμη και την καριέρα της.

Δείτε την εδώ:


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...