Ελπίδα! Τα 50ά του γενέθλια θα γιορτάσει ο Μίκαελ Σουμάχερ μαζί με την οικογένειά του

Ελπίδα! Τα 50ά του γενέθλια θα γιορτάσει ο Μίκαελ Σουμάχερ μαζί με την οικογένειά του

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fplus%2Fenimerosi%2Felpida-ta-50a-toy-genethlia-tha-giortasei-o-mikael-soymacher-mazi-me-tin-oikogeneia-toy%2F&redirect_uri=https://fanpage.gr/plus/en...

Παρά τις δύσκολες στιγμές που ζει ο Μίκαελ Σουμάχερ η ελπίδα συνεχώς μεγαλώνει για την οικογένειά του που βλέπει η θεραπεία να πιάνει τόπο. Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 επτά φορές ετοιμάζεται να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά του αύριο, Πέμπτη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σουμάχερ, που αποχώρησε από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2012, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υπέστη σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα κάνοντας σκι πριν από πέντε χρόνια.

Ο Γερμανός υποβάλλεται σε θεραπεία στο σπίτι του στην Ελβετία. «Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε», ανέφερε η οικογένεια σε ανακοίνωση στην οποία γίνεται σπάνια αναφορά στην κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ.

«Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι πάντα η υγεία, μένει στην ιδιωτική σφαίρα. Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι ένα επίσημο app -ηλεκτρονική εφαρμογή- του Σουμάχερ θα εγκαινιαστεί αύριο, ώστε οι θαυμαστές του να μπορούν να βλέπουν όλες τις επιτυχίες της καριέρας του Το Keep Fighting Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό κίνημα, δημιούργησε επίσης ένα εικονικό μουσείο. «Το app είναι ένα ακόμη ορόσημο στην προσπάθειά μας να δικαιώσουμε εκείνον και εσάς, γιορτάζοντας τα επιτεύγματά του», είπε η οικογένεια.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Ο Μίκαελ μπορεί να είναι περήφανος για όσα πέτυχε και εμείς θέλουμε να θυμίσουμε και να γιορτάσουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του και τους πανηγυρισμούς του». Ο Σουμάχερ παραμένει ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα Ένα με 91 νίκες, αριθμός ρεκόρ.

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα...