Ευχάριστα νέα για πασίγνωστο παρουσιαστή! Ανακοίνωσε την πρωτοχρονιά πως θα γίνει πατέρας

Ευχάριστα νέα για πασίγνωστο παρουσιαστή! Ανακοίνωσε την πρωτοχρονιά πως θα γίνει πατέρας

Διαφ.
Το 2019 έφερε εκτός από δώρα και πολύ ευχάριστα νέα για γν&omeg...

Το 2019 έφερε εκτός από δώρα και πολύ ευχάριστα νέα για γνωστό παρουσιαστή. Όπως έκανε γνωστό τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του, θα γίνουν γονείς μέσα στο νέο έτος.

Ο λόγος για τον Ευτύχη Μπλέτσα, ο οποίος με μία ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε: «Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!».

View this post on Instagram

Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! 😉😍 Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!

A post shared by Ευτύχης Μπλέτσας (@ftbletsas) on Jan 1, 2019 at 8:09am PST

Αντίστοιχη αποκάλυψη έκανε η σύντροφός του ανεβάζοντας το ίδιο στιγμιότυπο.

«Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3.. οκ 4 ρε @herculesthedoggr!

Αγγελουδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα.

Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική.

Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο.

Σ’αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω.

Σε περιμένουμε.

Ανυπομονούμε», σημείωσε.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...