Έκτακτο: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά – Τί είπε στην ΕΛ.ΑΣ – Συγκλονίζει η φίλη του


Έκτακτο: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά – Τί είπε στην ΕΛ.ΑΣ – Συγκλονίζει η φίλη του


Διαφ.
Έκτακτο: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά - Τί είπε στην ΕΛ.ΑΣ - Συγκλονίζει η φίλη του Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραδοθεί ήδη στις αρχές ο δράστης της άγριας δολοφονίας το...

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραδοθεί ήδη στις αρχές ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 21χρονου, που έγινε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου σε μπαρ της περιοχής του Πειραιά.

Πρόκειται για τακτικό θαμώνα του συγκεκριμένου μαγαζιού, ο οποίος ήρθε στα χέρια με το θύμα, για τα μάτια μιας νεαρής κοπέλας.

Τα στοιχεία του, υποχρεώθηκαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού να τα δώσουν στην Αστυνομία και από εκεί και πέρα ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός του δράστη και η παράδοσή του στις Αρχές.

Πάντοτε κατά τις ίδιες πληροφορίες του Europost.gr, ο δράστης -κατά την πρώτη επαφή του με τους αστυνομικούς- δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε ότι επρόκειτο «για κακιά στιγμή» και ότι ο θυμός του ήταν δικαιολογημένος «γιατί τον προκάλεσε και τον χτύπησε άσχημα το θύμα».

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί είχε το όπλο μαζί του, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «το είχε πάρει στην τσέπη του για να ρίξει στον αέρα, για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά!»

«Θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν»

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η δολοφονία, αναφέρθηκε φίλος του δράστη. Ο άνδρας ανέφερε πως το θύμα επιτέθηκε στον δράστη επειδή τον πέρασε για κάποιον άλλο, για τον νεαρό δηλαδή που πριν μερικές εβδομάδες είχε θεαθεί μαζί με την κοπέλα του.

«Θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν από παλιά.Ο δράστης ήταν θαμώνας του μαγαζιού και διασκέδαζε με τη γυναίκα του.

Το θύμα καυγάδιζε έξω με την κοπέλα του και ο δράστης είχε βγει έξω για τσιγάρο.

Πριν δυο εβδομάδες, η κοπέλα του θύματος χόρευε με τον αδελφό του δράστη και επειδή είναι δίδυμοι, μοιάζουν εκπληκτικά.

Το θύμα του επιτέθηκε επειδή τον πέρασε για τον αδελφό του…», αποκάλυψε και ερωτηθείς για το όπλο με το οποίο ο φίλος του τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άντρα, είπε πως το είχε για να ρίξει βολές την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα τόνισε ότι ο δράστης θα παραδοθεί κάτι που έγινε: «Θα παραδοθεί σε λίγη ώρα μόνος του» είπε.

«Με έσπρωξε για να μην χτυπήσει εμένα η σφαίρα» – Συγκλονίζει η φίλη του 21χρονου που δολοφονήθηκε στον Πειραιά

« Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, διευκρινίζοντας πως δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη και την παρέα του, ωστόσο τους γνώριζε εξ όψεως καθώς τους είχε δει να κινούνται στην Περιοχή του Πειραιά.«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε σοκαρισμένη η σύντροφος του νεαρού άνδρα που έχασε την ζωή του από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά την διάρκεια τσακωμού, έξω από κέντρο διασκέδασης του Πειραιά, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, και είναι ένας 21χρονος Ελληνας που διέμενε στη Νίκαια. Ο 21χρονος Ηλίας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Ο νεαρός από τη Νίκαια, διανομέας στο επάγγελμα διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί όταν άρχισαν να λογομαχούν με έναν άγνωστο άνδρα που είχε έρθει για να διασκεδάσει και αυτός με την παρέα του.

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Διαβάστε περισσότερα...