Άγριο έγκλημα: Ομολόγησε ο πατέρας της 28χρονης στην Κέρκυρα – «Εγώ την σκότωσα, δεν ενέκρινα τον δεσμό της»


Άγριο έγκλημα: Ομολόγησε ο πατέρας της 28χρονης στην Κέρκυρα – «Εγώ την σκότωσα, δεν ενέκρινα τον δεσμό της»


Διαφ.
Ο πατέρας της 28χρονης που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κόρης του ομολόγησε ότι τη σκότωσε – Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο Τη δολο...

Ο πατέρας της 28χρονης που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κόρης του ομολόγησε ότι τη σκότωσε – Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο

Τη δολοφονία της 28χρονης κόρης του ομολόγησε πριν από λίγες ώρες ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας η οποία δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα και εντοπίστηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σορός της άτυχης 28χρονης, κύριος ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της, που ανακρινόταν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Με βάση τα όσα μας μεταφέρει το corfutv.gr, πριν από μερικές ώρες, ο πατέρας «έσπασε» και ομολόγησε πως εκείνος την σκότωσε. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογία παιδοκτόνος δεν ενέκρινε το δεσμό της κόρης του και εκείνο υπήρξε το κίνητρο προκειμένου να τη σκοτώσει.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Η καταγγελία σχετικά με την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε πραγματοποιηθεί από τον σύντροφό της, μόλις εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Παρότι οι έρευνες για τον εντοπισμό της άρχισαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, αφού δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.

Με βάση τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γνωστοποιηθεί και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται ούτως ώστε να εξακριβωθεί υπό ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...