Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινητικές στιγμές στο κέντρο αποκατάστασης -Η συνάντηση με τον γιο του, έναν χρόνο μετά [βίντεο]

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινητικές στιγμές στο κέντρο αποκατάστασης -Η συνάντηση με τον γιο του, έναν χρόνο μετά [βίντεο]


Έναν χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είδε το γιο του στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ σήμερα γιόρτασε τα γενέθλια του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής κάνει μεγάλο αγώνα στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται και έχει συμπαραστάτη του τη σύζυγο του Εβελίνα Βαρσάμη.

«Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος που κουβαλούσα μέσα μου για το πως θα το πάρει ο Αλέξανδρος. Ευτυχώς όλα κύλησαν τέλεια» δήλωσε η Εβελίνα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου». «Όλον αυτό το χρόνο μιλούσα στον Αλέξανδρο για το πως είναι ο μπαμπάς, τι μπορεί να κάνει, τι δεν μπορεί να κάνει. Του έδειχνα φωτογραφίες, βιντεάκια. Είχε εικόνα του, απλά δεν τον είχε δει και έπρεπε να κανονίσουμε αυτή τη συνάντηση. Μίλησα με τις ψυχολόγους και μου είπαν πως να διαχειριστούμε την κατάσταση. Διοργανώσαμε ένα φοβερό πάρτυ, είχαμε μπαλόνια, μουσική. Είχε τέτοια αγωνία και λαχτάρα και ήταν τόσο πολύ χαρούμενος που εμένα μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Στην εικόνα αυτή έλεγα θα καταρρεύσω, αλλά μου έδωσε τόση δύναμη ο μικρός, που όλα πήγαν περίφημα.»

«Ο Κωνσταντίνος όταν τον είδε να βγαίνει από το ασανσέρ χαμογέλασε διάπλατα. Το χαμόγελο του δεν θα το ξεχάσω. Αυτή την εικόνα δε θα την ξεχάσω. Έτρεξε ο Αλέξανδρος, έπεσε πάνω του, τον αγκάλιαζε, τον φίλαγε, του έλεγε μπαμπά μου σε αγαπώ πάρα πολύ. Προσπαθούσε και ο Κωνσταντίνος να τον χαϊδέψει. Μετά αφού έγινε η πρώτη επαφή με τα χέρια, για ένα λεπτό κοιταζόντουσαν στα μάτια», ανέφερε στην εκπομπή η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Πηγή: zappit

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...