«Έρχεται η ώρα της Αθήνας» – Δριμύ ψύχος και χιόνια ακόμα και μέσα στην πρωτεύουσα


«Έρχεται η ώρα της Αθήνας» – Δριμύ ψύχος και χιόνια ακόμα και μέσα στην πρωτεύουσα


Διαφ.
«Έρχεται η ώρα της Αθήνας» - Δριμύ ψύχος και χιόνια ακόμα και μέσα στην πρωτεύουσα Η Αττική δεν έχει ακόμα μπει στο «μάτι» της κακοκαιρίας, αλλά από Δευτέρα αναμένεται σφοδρή επιδείνωση των καιρικών συνθηκώ...

Η Αττική δεν έχει ακόμα μπει στο «μάτι» της κακοκαιρίας, αλλά από Δευτέρα αναμένεται σφοδρή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Όπως χαρακτηριστικά προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος «από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Τρίτης έρχεται η ώρα της Αττικής. Για 16-18 ώρες ο καιρός στην Αττική θα είναι χιονόκαιρος», είπε ο κ. Καλλιάνος σε ραδιοφωνικό σταθμό προσθέτοντας ότι αν τα προγνωστικά στοιχεία επιβεβαιωθούν τότε «θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, το δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα θα διατηρηθεί μέχρι τις 9-10 Ιανουαρίου.

Για τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα είπε ότι για τη μεν πρώτη «θα ενταθούν οι χιονοπτώσεις και ίσως έχουμε χιονόστρωση», για τη, δε, δεύτερη ότι «στις περιοχές πάνω από τα 350μέτρα θα έχουμε χιονοπτώσεις».

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Για την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει χιονοπτώσεις στα ανατολικά και βόρεια που θα είναι κατά περιόδους πυκνές, και παγετό κυρίως τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες.

Πηγή: athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα...