Γαμπρός πήγε σακατεμένος στο νοσοκομείο μετά τα βασανιστήρια που του έκαναν οι φίλοι του για να σπάσουν πλάκα


Γαμπρός πήγε σακατεμένος στο νοσοκομείο μετά τα βασανιστήρια που του έκαναν οι φίλοι του για να σπάσουν πλάκα


Διαφ.
  Ένας γαμπρός υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς αφού η ημέρα του γάμου του κατέληξε σε πραγματικό μαρτύριο. Ο 24χρονος Ai Guangtao από τη νότια Κίνα υπέστη τραυματισμούς στο κρανίο αφότου χτυπήθηκε από ένα ...

 

Ένας γαμπρός υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς αφού η ημέρα του γάμου του κατέληξε σε πραγματικό μαρτύριο.

Ο 24χρονος Ai Guangtao από τη νότια Κίνα υπέστη τραυματισμούς στο κρανίο αφότου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο την ώρα που έφευγε τρέχοντας από την τελετή επειδή δεν άντεχε τα καψώνια που του έκαναν οι φίλοι του.

Οι φίλοι του κ. Guangtao τον έδεσαν σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και τον χτυπούσαν με μπαμπού πριν τον “λούσουν” με μελάνι, αυγά και μπύρα.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

“Με βασάνισαν τόσο πολύ την ημέρα του γάμου μου που εξοργίστηκα. Με κυνηγούσαν κι εγώ δεν μπορούσα να δω τίποτα, γιατί με είχαν κυριολεκτικά λούσει με μελάνι,” είπε ο κ. Guangtao στο South China Morning Post.

“Έτρεξα προς στον δρόμο και ο ένας απ’ αυτούς με κυνηγούσε ακόμα.”

Ο κ. Guangtao μπήκε στο δρόμο για να ξεφύγει από τους «βασανιστές» του και χτυπήθηκε από ένα όχημα.

Η γαμήλια τελετή του ακυρώθηκε καθώς ο γαμπρός έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες. Αλλά ο κ. Guangtao και η σύζυγός του παντρεύτηκαν νόμιμα πριν από την έναρξη της τελετής.

Παρά τα όσα πέρασε, η αστυνομία θεωρεί ότι ο κ. Guangtao ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα, με αποτέλεσμα να χρωστάει σήμερα 6.200€ σε ζημιές στην ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού.

διαφορετικό

 

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...