Πρόγνωση καιρού: Δείτε σε ποιες περιοχές θα το στρώσει τις επόμενες 2 μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Δείτε σε ποιες περιοχές θα το στρώσει τις επόμενες 2 μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου


Διαφ.
Πρόγνωση καιρού: Δείτε σε ποιες περιοχές θα το στρώσει τις επόμενες 2 μέρες - Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί εκ νέου για την κακοκαιρία που έρχεται. ...

Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί εκ νέου για την κακοκαιρία που έρχεται.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook δίνει τα δεδομένα για τον χιονιά που έρχεται το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά και έναν ακόμη που αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη.

Επισημαίνει πως δύο φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα και η μία αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τις Σποράδες.

Η ανάρτησή του

«Με το πέρας του χιονιά των τελευταίων ημερών, δύο φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω το Σαββατοκύριακο!

Η μία αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τις Σποράδες και το πόσο αξιόλογες θα είναι οι προβλεπόμενες χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα τη νύχτα της Δευτέρας προς τη Τρίτη και η δεύτερη περίπτωση αφορά στο αν τελικά το βαρομετρικό χαμηλό που την Τετάρτη αναμένεται να φέρει βροχές και νοτιάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προλάβει εκτός από τα ορεινά να δώσει και αξιόλογες χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα προϋπάρχουν».

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία έπεσε στους -13 βαθμούς

Ισχυρός είναι ο παγετός σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα θερμόμετρα σε πολλές περιοχές έχουν πέσει κάτω από τους μείον δέκα βαθμούς Κελσίου.

Στους νομούς Φλώρινας, Ιωαννίνων, Γρεβενών και Κοζάνης καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo, οι οκτώ χαμηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν στο Βαρικό Φλώρινας (-12,8), στη Βωβούσα Ιωαννίνων (-11,7), στα Γρεβενά (-11,5), στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων (-11,2), στα Ιωάννινα (-10,9), στο Πληκάτι Ιωαννίνων (-10,7), στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-10,6) και στη Βλάστη Κοζάνης (-10,5).
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...