Η εντυπωσιακή ντρίπλα του LeBron James που έγραψε ιστορία. Δείτε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του

January 6, 2019

Η εντυπωσιακή ντρίπλα του LeBron James που έγραψε ιστορία. Δείτε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του


Για μια ακόμη φορά ο LeBron James έκλεψε την παράσταση με μια εντυπωσιακή ντρίπλα που έγραψε ιστορία και ίσως είναι μια από τις καλύτερες φάσεις στην καριέρα του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Cavaliers με τους Philadelphia 76ers, ο LeBron James ενώ κοιτούσε αλλού, έκανε μια ντρίπλα πίσω από την πλάτη του, πέρασε την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του συμπαίκτη Tristan Thompson, απέφυγε τον αμυντικό του, έπιασε ξανά την μπάλα και έβαλε καλάθι με lay up χρησιμοποιώντας το αριστερό του χέρι.


Διαφ.
«Ένας άνθpωπός μοu στο ΝΒΑ μου την έδειξε και είπα: Ok, ναι, είναι πιθανότατα μία από τις καλύτερες φάσεις που έχω κάνει στην καριέρα μου», δήλωσε μετά τον αγώνα ο James.

Για μια ακόμη φορά ο LeBron James έκλεψε την παράσταση με μια εντυπωσιακή ντρίπλα που έγραψε ιστορία και ίσως είναι μια από τις καλύτερες φάσεις στην καριέρα του. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Cavaliers με τους Philadelphia 76ers, ο LeBron James ενώ κοιτούσε αλλού, έκανε μια ντρίπλα πίσω από την πλάτη του, πέρασε την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του συμπαίκτη Tristan Thompson, απέφυγε τον αμυντικό του, έπιασε ξανά την μπάλα και έβαλε καλάθι με lay up χρησιμοποιώντας το αριστερό του χέρι.

«Ένας άνθρωπός μου στο ΝΒΑ μου την έδειξε και είπα: Ok, ναι, είναι πιθανότατα μία από τις καλύτερες φάσεις που έχω κάνει στην καριέρα μου», δήλωσε μετά τον αγώνα ο James.


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: