Εντοπίστηκαν νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι ηλικιωμένοι στην Κερατέα. Συνολικά τρία τα θύματα της κακοκαιρίας στην περιοχή. Το αυτοκίνητο τους παρασύρθηκε από τα νερά

January 6, 2019

Νεκροί εντοπίστηκαν και οι δυο αγνοούμενοι, σχεδόν στο ίδιο σημείο στην περιοχή Ελαιοχώρι της Κερατέας. Πρόκειται για τον οδηγό του ΙΧ και τον σύζυγο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες μέσα στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για θύματα της κακοκαιρίας.

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από την Παρασκευή, ενώ ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού δήλωσε την εξαφάνιση τους στην Αστυνομία. Όσον αφορά στις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εξαιτίας της νεροποντής που έπληξε την περιοχή.


Διαφ.
Νεκροί εντοπίστηκαν και οι δυο αγνοούμενοι, σχεδόν στο ίδιο σημείο στην περιοχή Ελαιοχώρι της Κερατέας. Πρόκειται για τον οδηγό του ΙΧ και τον σύζυγο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες μέσα στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για θύματα της κακοκαιρίας.Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από την Παρασκευή, ενώ ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού δήλωσε την εξαφάνιση τους στην Αστυν...

Η 67χρονη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα νεκρή και ξεκίνησαν οι έρευνες για τους δύο άνδρες αγνοούμενους. Το αυτοκίνητο είχε πέσει στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας. Το ζευγάρι είχε φύγει προχτές από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...