Σε κλοιό βίας η Ελλάδα: Θύμα ξυλοδαρμού από αλλοδαπούς ιερέας στην Αθήνα – «Τόλμησε» να τους μιλήσει

Σε κλοιό βίας η Ελλάδα: Θύμα ξυλοδαρμού από αλλοδαπούς ιερέας στην Αθήνα – «Τόλμησε» να τους μιλήσει

Διαφ.
Εκτός ελέγχου τα βίαια περιστατικά από αλλοδαπούς στην Ελλάδα. Ιερέας που «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε αλλοδαπούς που πάρκαραν σε χώρο του ναού, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Η Πολιτεία δεν κάνει τ...Εκτός ελέγχου τα βίαια περιστατικά από αλλοδαπούς στην Ελλάδα. Ιερέας που «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε αλλοδαπούς που πάρκαραν σε χώρο του ναού, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τους Έλληνες, ενώ αλλοδαποί και μετανάστες δρουν ανεξέλεγκτα σε όλη τη χώρα, απειλώντας ακόμα και τη ζωή των Ελλήνων πολιτών πλέον.

Είναι καιρός να παρθούν μέτρα και τέτοιου τύπου βίαια περιστατικά να τιμωρούνται με αυστηρότητα.Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στα Πατήσια από δύο αλλοδαπούς.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον Ant1, έκανε παρατήρηση στους νεαρούς επειδή στάθμευσαν τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού. Τότε, οι νεαροί αφού ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον ιερέα, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκαν δύο ύποπτοι που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα για τους οποίους δεν προέκυψε τίποτα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ λίγο αργότερα οι ίδιοι οι δράστες προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδόθηκαν.

Πηγή : pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα...