Άντρας βίασε και άφησε έγκυο γυναίκα που ήταν σε κώμα για 10 χρόνια και η γυναίκα γέννησε

January 7, 2019

Άντρας βίασε και άφησε έγκυο γυναίκα που ήταν σε κώμα για 10 χρόνια και η γυναίκα γέννησε


Διαφ.
Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση επειδή μία γυναίκα που ήταν σε κώμα για 10 χρόνια γέννησε τον προηγούμενο μήνα. Το προσωπικό της κλινικής Hacienda HealthCare στο Phoenix φρόντιζε τη γυναίκα όλο το εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με το AZ Family. Όμως η γυναίκα γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου μετά το βιασμό της στις εγκαταστάσεις της κλινικής. “Κανένας από το προσωπικό δε...

Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση επειδή μία γυναίκα που ήταν σε κώμα για 10 χρόνια γέννησε τον προηγούμενο μήνα.

Το προσωπικό της κλινικής Hacienda HealthCare στο Phoenix φρόντιζε τη γυναίκα όλο το εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με το AZ Family.

Όμως η γυναίκα γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου μετά το βιασμό της στις εγκαταστάσεις της κλινικής.

“Κανένας από το προσωπικό δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι λίγο πριν γεννήσει.”Πηγές της περιοχής δήλωσαν ότι το σοκαρισμένο προσωπικό άκουσε τη γυναίκα να μουγκρίζει πριν γεννήσει.

Η νεαρή γυναίκα έμεινε “φυτό” όταν πριν από δέκα χρόνια είχε ένα ατύχημα στο οποίο παραλίγο να πνιγεί.

Μετά το συμβάν, οι άνδρες υπάλληλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην αίθουσα μιας γυναίκας ασθενούς πρέπει να συνοδεύονται από ένα μέλος του προσωπικού.Η κλινική δήλωσε στο AZ Family ότι δραστηριοποιείται στην περιοχή για πάνω από 50 χρόνια και έχει εξαιρετική φήμη, αφού παρέχει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς της.

“Ως πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κανέναν ασθενή λόγω του νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των κρατικών υπηρεσιών.”

“Μπορούμε, όμως, να βεβαιώσουμε, ότι η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών και των πελατών μας αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητά μας.”

Πηγή : diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα...