Γραμματικάκης: Αλίμονο Αν Δεν Ψηφιστεί Τώρα Η Συμφωνία Των Πρεσπών

Γραμματικάκης: Αλίμονο Αν Δεν Ψηφιστεί Τώρα Η Συμφωνία Των Πρεσπών

Διαφ.
href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=589351428091236&display=popup&caption=true.gr&link=https%3A%2F%2Ftrue.gr%2Fgrammatikakis-alimono-den-psifisti-tora-symfonia-ton-prespon%2F%3Ffbclid%3DIwAR0Lhov7fsfN2sM-b0oAbONB3RxLOUKznGeI9QbiKbiL3Ci6dvz-TfAm9Ak&redirect_uri=https...«Ο πραγματικός πατριωτισμός είναι η Ελλάδα να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημά της» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού.

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο Γιώργος Γραμματικάκης, μιλώντας στον News 24/7 και στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» με τον Βασίλη Σκουρή.
«Αλίμονο αν δεν ψηφιστεί τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού και πρόσθεσε πως ο πραγματικός πατριωτισμός είναι η Ελλάδα να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημά της.
Μίλησε για ψεύτικη περηφάνια και για μηδαμινό κέρδος της χώρας εάν όλοι αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία.

«Ευκαιρία να αλλάξουμε τροπάριο στο θέμα» συνέχισε, λέγοντας πως κάθε συμφωνία είναι ένας συμβιβασμός αλλά αυτή η συμφωνία θα απελευθερώσει προς τον καλύτερο δρόμο και τα δύο κράτη.
Σε σχέση με την πορεία του Ποταμιού τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης πορείας του, λέγοντας ότι η πρόταση για συνεργασία με τη ΝΔ τέθηκε στο συνέδριο και απερρίφθη.Ακούστε τις δηλώσεις του Γ. Γραμματικάκη:

πηγή: newsone.gr

Διαβάστε περισσότερα...