Βούτηξε και ο Γκλέτσος για το Σταυρό, αλλά Δεν τον Επιασε – Μετά Τσακώθηκε και Φώναζε.

January 7, 2019

Βούτηξε και ο Γκλέτσος για το Σταυρό, αλλά Δεν τον Επιασε – Μετά Τσακώθηκε και Φώναζε.


Διαφ.
Βούτηξε και ο Γκλέτσος για το Σταυρό, αλλά Δεν τον Επιασε - Μετά Τσακώθηκε και Φώναζε. Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει πως στα φετινά Θεοφάνεια θα βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό και σήμερα βρέθηκε στ...

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει πως στα φετινά Θεοφάνεια θα βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό και σήμερα βρέθηκε στα παγωμένα νερά της Στυλίδας μαζί με λίγους ακόμη τολμηρούς. Λίγο πριν κάνει τη βουτιά που είχε υποσχεθεί, ο Απόστολος Γκλέτσος εξέδωσε δελτίο Τύπου:

«Ήταν Θεοφάνεια, μεγάλη γιορτή για τους χριστιανούς. Ο δήμος με τίμησε δεόντως. Είπα για το καλό, να βουτήξω για το σταυρό. Τώρα θέλοντας ξανά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το δήμο και να πάρουμε ευλογία για καλό αγώνα προς τη περιφέρεια, θα βουτήξω ξανά.*Υ.Γ.:Εξακολουθεί παράλληλα να’ναι ένα παράδειγμα-μήνυμα σε όλους που έχουν προβλήματα υγείας, πως όταν ακολουθούμε αυτά που μας λένε οι γιατροί, όλα γίνονται και τελικά ναι… ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς». Ωστόσο ο Απόστολος Γκλέτσος δεν ήταν ο τυχερός πού πήρε την ευλογία. Τον Σταυρό έπιασε ο Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Στράτος Μπαμπαούσης.


Αμέσως μετά όμως δημιουργήθηκε ένταση με τον Γκλέτσο να φωνάζει σε έναν άνδρα να κατέβει από την εξέδρα των επισήμων. Σύμφωνα με το Lamianow, ο Γκλέτσος εκνευρίστηκε όταν είδε μπροστά του τον υποψήφιο με το συνδυασμό αντίπαλου πολιτικού κόμματος. «Κατέβα κάτω! Φύγε κάτω!» φωνάζει ο Γκλέτσος στον άντρα ο οποίος τελικά απομακρύνεται.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα...