Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται νέα κύματα χιονιά την Δευτέρα και την Τετάρτη- Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν


Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται νέα κύματα χιονιά την Δευτέρα και την Τετάρτη- Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν


Διαφ.
Προειδοποίηση για δύο νέα κύματα χιονιά που θα πλήξουν τη χώρα μας την Δευτέρα και την Τετάρτη έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, δίνει τα μ...

Προειδοποίηση για δύο νέα κύματα χιονιά που θα πλήξουν τη χώρα μας την Δευτέρα και την Τετάρτη έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, δίνει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τον χιονιά που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:«Με το πέρας του χιονιά των τελευταίων ημερών, δύο φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω το Σαββατοκύριακο!
Η μία αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τις Σποράδες και το πόσο αξιόλογες θα είναι οι προβλεπόμενες χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα τη νύχτα της Δευτέρας προς τη Τρίτη και η δεύτερη περίπτωση αφορά στο αν τελικά το βαρομετρικό χαμηλό που την Τετάρτη ανεμένεται να φέρει βροχές και νοτιάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προλάβει εκτός από τα ορεινά να δώσει και αξιόλογες χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα προϋπάρχουν».

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Πηγή thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα...