Γέννησε ενώ είναι 10 χρόνια σε κώμα. Υποψίες ότι την βίασε ειδικευόμενος γιατρός. Τι απαντά το νοσοκομείο και η δικηγόρος της ασθενούς

Είναι σε κώμα για δέκα ολόκληρα, όμως στις 29 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Hacienda Healthcare, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα. Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ επισήμανε ότι η αστυνομία άμεσα θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τεστ DNA στους άνδρες εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Διαφ.
Είναι σε κώμα για δέκα ολόκληρα, όμως στις 29 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Hacienda Healthcare, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα. Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ επισήμανε ότι η ασ...

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου Ντέιβιντ Λάιμποβιτς, η διοίκηση είχε πρόσφατα ενημερωθεί για ένα «βαθύτατα ανησυχητικό περιστατικό», που αφορούσε έναν από τους ειδικευόμενους γιατρούς. Δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής εάν ζητήθηκε από τους άνδρες του νοσοκομείου να υποβληθούν σε εξέταση DNA για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Το περιστατικό ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ» δήλωσε στο Ρόιτερς ο αρχιφύλακας Τόμι Τόμπσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...