Ανατριχίλα προκαλεί ο πατήρ Κωνσταντίνος που αγιάζει ολομόναχος τα νερά στη Νότια Τουρκία

January 8, 2019

Ανατριχίλα προκαλεί ο πατήρ Κωνσταντίνος που αγιάζει ολομόναχος τα νερά στη Νότια Τουρκία


Διαφ.
  Η έλλειψη πιστών και επιτρόπων δεν πτόησε τον πατέρα Κωνσταντίνο από το να αγιάσει τα ύδατα στην στην Παναγιά την Πισιδιώτισα στην νότια Τουρκία. Η φωτογραφία η οποία συγκίνησε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία στην Παναγιά την Πισιδιώτισα στην νότια Τουρκία… Ο Πατέρας Κωσταντίνος αγιάζει τα νερά της Μεσογείου Μόνος χωρίς ψάλτη, δίχως επιτρόπους και χωρίς Χριστ...

 

Η έλλειψη πιστών και επιτρόπων δεν πτόησε τον πατέρα Κωνσταντίνο από το να αγιάσει τα ύδατα στην στην Παναγιά την Πισιδιώτισα στην νότια Τουρκία.

Η φωτογραφία η οποία συγκίνησε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία στην Παναγιά την Πισιδιώτισα στην νότια Τουρκία… Ο Πατέρας Κωσταντίνος αγιάζει τα νερά της Μεσογείου Μόνος χωρίς ψάλτη, δίχως επιτρόπους και χωρίς Χριστιανούς

Η Θλίψη του Ιερά αποτυπώνεται στο πρόσωπο του έπειτα από τον Αγιασμό των Υδάτων της Μεσογείου…Το θέμα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστίδης.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο ιερέας της εκκλησίας π. Κωνσταντίνος Σιεβτσένκο. Ο π. Κωνσταντίνος, που κατάγεται από το Καζάν της Ρωσίας, είναι ο μόνιμος ιερέας και έφθασε στο ναό στις αρχές Οκτωβρίου 2015 .

Σπούδασε στη Ρωσία και τελείωσε τις σπουδές του στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παντρεύτηκε και χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος από τον μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, ούτως ώστε να εγκατασταθεί και να προσφέρει την ιερατική του διακονία στην Αλάνυα.

Άξιος!

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...