«Πάνο άσε τα tweet και πάτα το κουμπί – Ρίξε την κυβέρνηση τώρα», λέει ο Δημήτρης Καμμένος στον αρχηγό των ΑΝΕΛ

January 8, 2019

«Πάνο άσε τα tweet και πάτα το κουμπί – Ρίξε την κυβέρνηση τώρα», λέει ο Δημήτρης Καμμένος στον αρχηγό των ΑΝΕΛ


Διαφ.
«Πάνο άσε τα tweet και πάτα το κουμπί - Ρίξε την κυβέρνηση τώρα», λέει ο Δημήτρης Καμμένος στον αρχηγό των ΑΝΕΛ Μέσω του ΣΚΑΪ και ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά απευθύνθηκε στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, στους οποίους ανήκε μέχρι πριν λίγο καιρό και προτού διαγραφεί, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, καλώντας τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση τώρα! «Πάνο ...

Μέσω του ΣΚΑΪ και ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά απευθύνθηκε στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, στους οποίους ανήκε μέχρι πριν λίγο καιρό και προτού διαγραφεί, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, καλώντας τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση τώρα!

«Πάνο άσε τα tweet και πάτα το κουμπί, ρίξε την κυβέρνηση τώρα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Το καθήκον ενός πατριώτη είναι να ρίξει την κυβέρνηση τώρα, να καταστρατηγηθεί η συμφωνία των Πρεσπών και να μας πεις τι ξέρεις για τον Κοτζιά».«Πάνο μη γίνεσαι πελάτης του Τζανακόπουλου, του Ξυδάκη και του Πολάκη. Μην γίνεσαι πελάτης των κομμουνιστών, αυτοί θα την πουλήσουν την πατρίδα, στο έχω πει…», επισήμανε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Πάνο ρίξε την κυβέρνηση τώρα», ανέφερε ο Δ. Καμμένος και συνέχισε: «Θέλει να διαλύσει την εκκλησία, ρίχ’ τους Πάνο. Το κάνω από αγάπη στην πατρίδα, δεν με ενδιαφέρει ο Πάνος. Να σώσουμε την πατρίδα όχι την καρέκλα, μη σώσω και ξαναμπώ στη βουλή».

Πηγή thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα...