160 ευρώ πρόστιμο σε Ελληνίδα που προσπάθησε να γράψει με μαρκαδόρο σε γέφυρα στη Φλωρεντία.


160 ευρώ πρόστιμο σε Ελληνίδα που προσπάθησε να γράψει με μαρκαδόρο σε γέφυρα στη Φλωρεντία.


Διαφ.
Πρόστιμο 160 ευρώ επιβλήθηκε σε 15χρονη Ελληνίδα η οποία βρισκόταν με την οικογένειά της στη Φλωρεντία και προσπάθησε να γράψει με μαύρο μαρκαδόρο πάνω στην ιστορική γέφυρα Ponte Vecchio, όπως μεταδίδουν τα ιταλικ...

Πρόστιμο 160 ευρώ επιβλήθηκε σε 15χρονη Ελληνίδα η οποία βρισκόταν με την οικογένειά της στη Φλωρεντία και προσπάθησε να γράψει με μαύρο μαρκαδόρο πάνω στην ιστορική γέφυρα Ponte Vecchio, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η δεκάχρονη κοπέλα βρισκόταν στην Φλωρεντία με την οικογένειά της σε ταξίδι αναψυχής κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. Όταν επισκέφθηκαν την Ponte Vecchio, την Παλαιά Γέφυρα που είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης και χρονολογείται από τον 10ο αιώνα, η μικρή αποφάσισε να γράψει με μαύρο μαρκαδόρο τη φράση «η Λίνα είναι τέλεια» πάνω στον τοίχο.

Η πράξη της έγινε αντιληπτή από την αστυνομία που βρισκόταν στη γέφυρα και το κορίτσι συνελήφθη. Το επεισόδιο έληξε με μια προειδοποίηση για βανδαλισμό ιστορικού μνημείου και επιβολή προστίμου 160 ευρώ.

Στην Ιταλία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό εκστρατεία κατά των βανδαλισμών, όπως και κατά της αναγραφής ονομάτων και φράσεων στην επιφάνεια των ιστορικών μνημείων και αξιοθέατων της χώρας.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Διαβάστε περισσότερα...