Τούρκοι δεν θέλουν να πληρώσουν τις πλαστικές σακούλες και πάνε σούπερ μάρκετ με γαϊδούρια

January 9, 2019

Τούρκοι δεν θέλουν να πληρώσουν τις πλαστικές σακούλες και πάνε σούπερ μάρκετ με γαϊδούρια


Διαφ.
Την επινοητικότητά τους εξάντλησαν πολίτες στην Τουρκία για να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στις πλαστικές σακούλες. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός ζευγαριού από τη Νίγδη της Καππαδοκίας που, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, πήγαν με ένα γάιδαρο σε σούπερμάρκετ, έκαναν τα ψώνια τους και στη συνέχεια τα φόρτωσαν στο συμπαθές τ...

Την επινοητικότητά τους εξάντλησαν πολίτες στην Τουρκία για να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στις πλαστικές σακούλες.

Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός ζευγαριού από τη Νίγδη της Καππαδοκίας που, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, πήγαν με ένα γάιδαρο σε σούπερμάρκετ, έκαναν τα ψώνια τους και στη συνέχεια τα φόρτωσαν στο συμπαθές τετράποδο και αναχώρησαν ήσυχα….

Σ ένα άλλο περιστατικό στην ανατολική επαρχία του Ερζερούμ ένας 37χρονος πήγε σε σουπερμάρκετ με μια χειράμαξα και μάλιστα ανέβασε το σχετικό οπτικό υλικό στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

O Aρίφ Αρίφογλου πήγε με καροτσάκι σε σουπερμάρκε του Ερζερούμ

Σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση από την 1η Ιανουαρίου τα παντοπωλεία και τα σουπερμάρκετ υποχρεούνται να χρεώνουν στους πελάτες τους 0,25 τουρκικές λίρες για κάθε πλαστική σακούλα ειδάλλως απειλούνται με πρόστιμο δέκα τουρκικών λιρών για κάθε τ.μ. του καταστήματος, όπως μεταδίδει η Hurriyet.

Πολλοί Τούρκοι αποφάσισαν απλά να χρησιμοποιούν τσάντες πολλαπλών χρήσεων, ή καλάθια, αλλά ορισμένοι επέλεξαν ευρηματικούς τρόπους διαμαρτυρίας με μια γυναίκα να ανεβάζει βίντεο στο Διαδίκτυο, όπου διακρίνεται να ράβει παλιές πλαστικές σακούλες για να τις επιδιορθώσει…

Πηγη: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα...