Αρχηγός διεθνούς σπείρας παιδεραστών δολοφονήθηκε άγρια στη φυλακή από συγκρατούμενούς του

January 10, 2019

Αρχηγός διεθνούς σπείρας παιδεραστών δολοφονήθηκε άγρια στη φυλακή από συγκρατούμενούς του


Διαφ.
Ο αρχηγός μιας διεθνούς σπείρας παιδεραστών δολοφονήθηκε σε μια φυλακή από τους συγκρατούμενούς του. Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών Christian Maire από το Μίσιγκαν, καταδικάστηκε το Δεκέμβριο σε 40 χρόνια φυλάκισης για τη δημιουργία του «The Bored Group». Ο 40χρονος Maire και οκτώ ακόμη άνδρες ηλικίας 34 έως 47 ετών συστήνονταν ως έφηβα αγόρια σε ιστοσελίδες γνωριμιών όπου αποπλα...

Ο αρχηγός μιας διεθνούς σπείρας παιδεραστών δολοφονήθηκε σε μια φυλακή από τους συγκρατούμενούς του.

Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών Christian Maire από το Μίσιγκαν, καταδικάστηκε το Δεκέμβριο σε 40 χρόνια φυλάκισης για τη δημιουργία του «The Bored Group».

Ο 40χρονος Maire και οκτώ ακόμη άνδρες ηλικίας 34 έως 47 ετών συστήνονταν ως έφηβα αγόρια σε ιστοσελίδες γνωριμιών όπου αποπλανούσαν νεαρά κορίτσια.

Χρησιμοποίησαν ψεύτικες εικόνες για να δελεάσουν περισσότερα από 100 νεαρά κορίτσια σε online chat rooms, όπου τα χειραγωγούσαν ώστε να αυνανίζονται και να εκτελούν άλλες σεξουαλικές πράξεις μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Μετά την καταδίκη του Maire, ένα από τα θύματά του, δήλωσε: “Μακάρι να τον σαπίσουν στο ξύλο.”

Την Τρίτη, η ευχή της νεαρής έγινε πραγματικότητα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Maire και ο 36χρονος συγκρατούμενός του Michael Figura.Ο Maire μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς και πέθανε λίγες ώρες αργότερα. Τρεις κρατούμενοι, συμπεριλαμβανομένου του Figura, τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά.

Δύο μέλη του προσωπικού που προσπάθησαν να διαλύσουν τον καβγά υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει το θάνατο του Maire ως ανθρωποκτονία.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η φυλακή τέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά το περιστατικό ενώ οι προγραμματισμένες επισκέψεις των κρατουμένων αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας.Ο δικηγόρος του Maire, Mark Kriger,χαρακτήρισε το θάνατό του ως «φρικτή τραγωδία».

Τουλάχιστον πέντε μέλη της σπείρας φυλακίστηκαν, σύμφωνα με το The Detroit News.

Και τα εννέα μέλη της σπείρας, τα οποία βρίσκονταν στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση πολλών ετών.

“Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πέσω τόσο χαμηλά,” είχε πει ο Maire τη στιγμή της καταδίκης του. “Ζητώ συγγνώμη από όλα τα θύματα μου. Εκμεταλλεύτηκα την ηλικία και την αγαθοσύνη τους και έβαλα το δικό μου εγωισμό πάνω από την αξιοπρέπειά τους.”

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα...