Ο «Αγάπη Μόνο» Έπιασε Τον Σταυρό Στην Έδεσσα Και Αποτρελάθηκε Τελείως


Ο «Αγάπη Μόνο» Έπιασε Τον Σταυρό Στην Έδεσσα Και Αποτρελάθηκε Τελείως


Διαφ.
Ο Τάσος Ποτσέπης, ή αλλιώς “Αγάπη Μόνο”, κατόρθωσε να πιάσει τον σταυρό. Μόλις βγήκε από το νερό ζητωκραύγασε ιδιαίτερα έντονα και παθιασμένα, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει και ένα βίντεο. Ο νεαρός celebrit...

Ο Τάσος Ποτσέπης, ή αλλιώς “Αγάπη Μόνο”, κατόρθωσε να πιάσει τον σταυρό. Μόλις βγήκε από το νερό ζητωκραύγασε ιδιαίτερα έντονα και παθιασμένα, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει και ένα βίντεο.

Ο νεαρός celebrity Τάσος Ποτσέπης, διάσημος και ως “Αγάπη Μόνο”, βρέθηκε στην πανέμορφη Έδεσσα και βούτηξε στους καταρράκτες τη μέρα των Θεοφανείων, ούτως ώστε να πιάσει τον σταυρό.

Ο σταυρός χάθηκε κάπου στον πυθμένα, ωστόσο ο Ποτσέπης στάθηκε τυχερός και κατόρθωσε να τον πάρει στα χέρια του. Όταν βγήκε από το νερό ζητωκραύγασε ιδιαίτερα έντονα και παθιασμένα, θέλοντας να δείξει τη χαρά του.Στη συνέχεια, δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ευχαριστίες και πολλές ευχές, ενώ το ίδιο έκανε και στο κανάλι του στο Youtube, όπου μίλησε για την εμπειρία του και έδειξε το σταυρουδάκι το οποίο πήρε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ & ΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟ ΤΙΜΙΟ & ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ & ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΔΕΣΣΑ ✝️???????? ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ❤️???? ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ & ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ???????? ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ & ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ????????????Ο ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_tasos ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ PERSONAL TRAINER & LIFE COUCH @anthipoloxagos_ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΙΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΔΕΣΣΑ ΜΑΣ ????????❄️????????????#AgapiMono #snow #snowing #winter #cold #ice #white #weather #sky #skies #frosty #frost #chilly #TFLers #nature #snowflakes #instagood #instawinter #instasnow #photooftheday #snowfall #blizzard #snows #white #Green

Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Sonntag, 6. Januar 2019

ΠΗΓΗ: prototupo.gr

Διαβάστε περισσότερα...