Κοντά κουρέματα-χτενίσματα για γυναίκες με λεπτή τρίχα


Κοντά κουρέματα-χτενίσματα για γυναίκες με λεπτή τρίχα


Διαφ.
Οι γυναίκες με λεπτή τρίχα είναι σε μία συνεχόμενη αναζήτηση προϊόντων για ενδυνάμωση των μαλλιών, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής γενικότερα ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν πιο δυνατά μαλλιά. Αν κι ε...

Οι γυναίκες με λεπτή τρίχα είναι σε μία συνεχόμενη αναζήτηση προϊόντων για ενδυνάμωση των μαλλιών, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής γενικότερα ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν πιο δυνατά μαλλιά.

Αν κι εσείς αντιμετωπίζετε ανάλογη κατάσταση και μέχρι σήμερα δεν έχετε βρει λύση, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω κουρέματα, το οποίο πραγματικά θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πλούσια, πυκνά.

Μικρές λεπτομέρειες στο κούρεμα, μπορούν να προσθέσουν όγκο, να αλλάξουν την υφή, να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πλούσια.

Κουρέματα με διαχρονική αξία που αξίζει κάθε γυναίκα να δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Από pixie, μέχρι καρέ οι προτάσεις είναι αρκετές και καλύπτουν όλα τα γούστα

Pompadour, είναι ίσως το πιο cool χτένισμα. Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, προσθέστε όγκο στις ρίζες και δώστε κράτημα με hairspray.

Wet look με μαλλιά τραβηγμένα και χτενισμένα προς τα πίσω.

Volume Hair: μη φοβάστε να δώσετε όγκο στις ρίζες αλλά και στις άκρες. Ακόμα και αν έχετε ένα κοντό καρέ.Highlight & Lowlight, οι ανταύγειες δίνουν την αίσθηση ότι το μαλλί έχει όγκο.

Highlight & Lowlight, οι ανταύγειες δίνουν την αίσθηση ότι το μαλλί έχει όγκο.

Σγουρό bob, προτιμήστε να κάνετε σκουρά και όχι ίσια τα μαλλιά σας.

Side part bob, κάντε χωρίστρα στο πλάι.Κοντό, φιλαριστό pixie για τις γυναίκες που υποστηρίζουν το ανδρόγυνο στιλ.

Side part pixie, αφήστε τη φράτζα μακριά στο pixie κούρεμα να σκεπάζει το πρόσωπό σας.

Wavy bob, δώστε κίνηση στο κοντό καρέ σας.

Μακρύ pixie, με φράτζα. Όσα περισσότερα φιλαρίσματα προσθέσετε, τόσο πιο πλούσιο θα δείχνει το μαλλί σας.

Ασύμμετρο lob για όσες δε θέλουν το κλασσικό καρέ.

daddy-cool


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...