Ένα μπέρδεμα σε κουρείο έγινε viral – Κουρέας και πελάτης χάθηκαν στη… μετάφραση (vid)

January 10, 2019

Ένα μπέρδεμα σε κουρείο έγινε viral – Κουρέας και πελάτης χάθηκαν στη… μετάφραση (vid)


Διαφ.
Ένα μπέρδεμα σε κουρείο έγινε viral - Κουρέας και πελάτης χάθηκαν στη... μετάφραση (vid) Ένα απίστευτο μπέρδεμα συνέβη σε κουρείο ανάμεσα σε πελάτη και κουρέα. Όπως οι περισσότεροι έτσι και ο εν λόγω πελάτης ήθελε ένα συγκεκριμένο κούρεμα το οποίο και έδειξε στον κουρέα. Ε...

Ένα απίστευτο μπέρδεμα συνέβη σε κουρείο ανάμεσα σε πελάτη και κουρέα.

Όπως οι περισσότεροι έτσι και ο εν λόγω πελάτης ήθελε ένα συγκεκριμένο κούρεμα το οποίο και έδειξε στον κουρέα.

Εκείνος το κατάλαβε και άρχισε να τον κουρεύει. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι του το έδειξε από βιντεάκι στο κινητό, με την σημαντική λεπτομέρεια ότι είχε πατηθεί το play.

Ο κουρέας τον ρώτησε αν θα ήθελε και το τρίγωνο στο κούρεμα, ο πελάτης δεν κατάλαβε ότι αναφερόταν στο τρίγωνο του «play» και του απάντησε καταφατικά.

Και κάπως έτσι ήρθε αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Να σημειωθεί πως όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην Κίνα. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μην δημοσιοποιηθεί το βίντεο το οποίο έγινε viral.

Συγκεκριμένα, ο Κινέζος μπλόγκερ «Tian Xiu Bot» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το κούρεμα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Weibo στις 30 Δεκεμβρίου, με το ποστ να γίνεται viral καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 σχόλια, 78.000 «μου αρέσει» ενώ έχει κοινοποιηθεί 22.000 φορές.

«Αυτή είναι η νέα τάση της μόδας στο κούρεμα», σχολίασε με χιούμορ κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Είδα το βίντεο τρεις φορές πριν συνειδητοποιήσω ότι αυτό που είχε στο κεφάλι του ήταν το κουμπί του «play»».

«O κουρέας αντέγραψε το κούρεμα το μοντέλου στην κυριολεξία», έγραψε ένας άλλος.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...