Τσίπρας: Έσπασε το Σκηνικό την ώρα που μιλούσε για…χρεοκοπία!Το βλέμμα απορίας!

January 10, 2019

Τσίπρας: Έσπασε το Σκηνικό την ώρα που μιλούσε για…χρεοκοπία!Το βλέμμα απορίας!


Διαφ.
Τσίπρας: Έσπασε το Σκηνικό την ώρα που μιλούσε για...χρεοκοπία!Το βλέμμα απορίας! Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Open, μια απρόοπτη… διακοπή κέντρισε τα βλέμματα! Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και έστειλε σαφή μηνύματα στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ουσιαστικά πως αν ο αρχηγός των ΑΝΕΛ α...

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Open, μια απρόοπτη… διακοπή κέντρισε τα βλέμματα!
Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και έστειλε σαφή μηνύματα στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ουσιαστικά πως αν ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, τότε μόνη λύση είναι η ψήφος εμπιστοσύνης.

Ακόμη μίλησε και για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ωστόσο εκτός από τα “καυτά” θέματα που τέθηκαν στην συνέντευξη, υπήρξε κι ένα… απρόοπτο.

“Παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας”, έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ξαφνικά ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε από το στούντιο, αφού κάτι έπεσε και έσπασε.Ο πρωθυπουργός κοίταξε αμέσως προς το σημείο της… ζημιάς, ωστόσο η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας… αντιλαμβάνεται την ζημιά

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα...